Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Barbackapodden

Barbackapodden

En podd för dig som älskar hästar eller älskar de som älskar att prata om hästar. Tävlingsryttaren Emelie Brolin och hennes bästa vän och hästägaren Victoria Prybil pratar om livet med hästar, proffs vs. hobbyryttare - på djupet i livet som hästtjej.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

anchor.fm/barbackapodden

Avsnitt

Bruksprov

Vi pratar om det virus som skakar hela hästvärlden just nu och hur det är att vara på en tävlingsplats och följa den tragiska utvecklingen. Vi skulle haft en gäst i denna veckans avsnitt men det blir tyvärr inställt och i stället på distans av förekommen anledning. Hur har det gått för Emelie och Firren i veckan? Vad har varit positivt och vad har varit mindre bra i årets upplaga av Bruksprovet? Victoria blev tyvärr inte hundägare men har i stället startat en runstreak, häng på!

2021-03-07
Länk till avsnitt

Hundvalp

Victoria har äntligen hittat en hund! Ska hon slå till? Bruksprovet närmar sig och Emelie har varit på ett förberedande träningsläger med Faithful och vi pratar om uppladdningen inför bruksprovsveckan. Victoria berättar även om Vasaåket och att hon vill slå sin tid nästa år!

2021-02-28
Länk till avsnitt

Bättre sits

Emelie är väldigt fnittrig i dagens podd och Victoria berättar om sista uppladdningen inför Vasaåket45. Vi pratar om Emelie och Teslas fina ritt på Strömsholm och uppdaterar hur det går för Victorias skadade häst. Veckans fråga handlar om att korrigera sitsen och hur man jobbar med en för hög hand och för lång tygel.

2021-02-21
Länk till avsnitt

Barbacka med Klara Hammarström

Veckans gäst är ingen mindre än den mello-aktuella Klara Hammarström! Vi pratar såklart om hennes hästbakgrund - hoppningen, fälttävlan och de mästerskap hon tagit medalj i - till att nu stå i Melodifestivalen och vilja ta sig till en finalplats. Både som ryttare och nu sångerska har hon haft många ögon på sig, något som gjort henne till en vinnarskalle. Klara är en frisk fläkt som alltid har ett leende på läpparna och vi blir alla väldigt taggade inför lördagens melodifestival! 

2021-02-14
Länk till avsnitt

Hur transparent kan man vara?

Det är sjukt kallt och vi spelar in vårt 60:e avsnitt! Victoria tränar glatt på i längdspåret och Emelie måste planera in i minsta detalj för att stallet inte ska frysa. Vi pratar om skador på hästar och människor och diskuterar hur mycket man vågar dela med sig av när det kommer till motgångar. Emelie ska tävla för första gången i år och Victoria letar vidare efter en hundvalp. 

2021-02-07
Länk till avsnitt

Barbacka med entreprenören Hannah

Den här veckan har vi med hästtjejen och entreprenören Hanna som driver butiken Kvalitet Häst och Hund på Lida gård utanför Flen. Vi pratar om hur en uppväxt med hästarna format drivet och vad Hanna har valt att lägga energin på sen hon slutade rida. Att framtidens ledare föds i stallet är vi överens om och vi pratar lite om varför vi tror det. Vad är det för trender vi ser framåt i ridsportsbutiker och hur handlar hästmänniskan idag? Ett blandat och härligt girl power avsnitt helt enke
2021-01-31
Länk till avsnitt

Häst i hängmatta

I dagens avsnitt berättar Victoria om en tråkig skada på hennes häst och Emelie fortsätter med onlineträningarna för Johanna. Victoria har valpsug och går i köpartankar samtidigt som uppladdningen inför halvvasan på riktigt har börjat. Dagens fråga handlar om att klä sig rätt på hästryggen nu när temperaturen sjunker och tips från en som är van att rida många hästar trots väldigt många minusgrader.
2021-01-24
Länk till avsnitt

Brodda eller inte brodda

Vi är tillbaka! Det är mycket snö och väldigt halt ute. Vi pratar om broddar - när bör man brodda och vad ska man tänka på? Emelie uppdaterar om hästarna i stallet och Victoria berättar om hur hon nästan vann en digital träning för Peder Fredricsson. Veckans fråga handlar om provridning, hur ska man förbereda sig och vad kan man förvänta sig av den som säljer? Det är ibland snårigt men vi menar på att ärlighet och tydlighet är A och O.
2021-01-17
Länk till avsnitt

Barbacka med Christian Brolin

Dagens gäst är ingen mindre än Emelies bror, Christian Brolin. Vi får följa med på Chrilles resa mellan hästar, plugg och jobb, upplägget och balansen för att få allt att fungera på gården. Hur är det egentligen att vara två syskon som rider? Vi pratar om vilka hästar han har haft och hur det skiljer sig från Emelies liv. Dagens avsnitt bjuder på roliga historier och lite fnittrig stämning. Nu tar vi ledigt och ses igen 17 januari. God fortsättning önskar vi på Barbackapodden!
2020-12-28
Länk till avsnitt

Magsår

Emelie håller igång löpningen och Victoria har fått rida mitt i stan! I dagens avsnitt pratar vi om magsår hos hästar. Emelie har nu haft 2 hästar som behövt behandling för detta och vi tycker att det behöver pratas mer om detta för att lyfta ett problem som förmodligen är större än vad många tror. Veckans fråga handlar om vilka förebilder vi har inom ridsporten.
2020-12-20
Länk till avsnitt

Luciapodd

Dagens podd var en av de svåraste att få till men skam den som ger sig. Vi inleder självklart avsnittet med det nya beskedet gällande tävlingsstoppet. Emelie berättar om den glada nyheten efter Coppers återbesök och att hon har köpt valp!! Dagens fråga handlar om att få hästen att lyssna bättre för ens hjälper och hur man kan gå till väga. Glad Lucia alla lyssnare - vi vill ha bildbevis!
2020-12-13
Länk till avsnitt

7 månaders rehab

Vi har klarat våran runstreak! Victoria berättar om en ridtur som innefattar en helikopter. Emelie ska tillbaka till Johanna Due Boje och i samma veva åka på återbesök med Copper hos veterinären. Veckans fråga handlar om olika skador, rehabilitering och hur man kan tänka vid eventuella röntgenfynd vid köp av häst. Denna veckan har vi även en tävling tillsammans med linesbylinn - var med och tävla!
2020-12-06
Länk till avsnitt

Vi gör inte det här för att bli miljonärer

I dagens avsnitt är ingen mindre än Johanna Due Boje stand in för Victoria. Emelie är och tränar för Johanna och vi pratar om hästarna och deras upplägg. Emelie och Johanna lever väldigt lika liv och kommer tillbaka till hur viktigt det är att man förstår varandra i just upplägget. Vi pratar om att Johanna köpt hela fem hästar i år. Drivkraften i varför vi håller på med detta och vi båda är båda överens - vi gör inte det här för att bli miljonärer.
2020-11-29
Länk till avsnitt

Två frågor

I veckan pratar vi om att Emelie varit på rådgivande bedömning för hingstar. Vädret är deppigt men vi kämpar på med vår runstreak, nu är vi mer än halvvägs! I detta avsnitt tar vi upp två frågor - prispengar på tävling & vad man ska göra när motivationen tryter.
2020-11-22
Länk till avsnitt

Hälften till 100!

Vi är inne på vårt 50:e avsnitt! Victoria har fått en ny medryttarhäst, en vit springare! Vi pratar om Runstreaker, en vecka är avklarad och vi pratar om våra olika taktiker. Hur ska man tänka och agera kring mobiltelefoner och hästar - en ny bestämmelse i TR kommer hälpa till med detta 2021. Veckans fråga handlar om skrittmaskin, vattenband och skrittband.
2020-11-15
Länk till avsnitt

Nu startar vi en runstreak!

Veckans avsnitt handlar om allt möjligt! Emelie är tillbaka på hästryggen, fysio till hästar, djurvälfärd, massage till människor, skor på travhästar, inridning av unghästar & William Nilson Fryer. Veckans fråga handlar om team, vilka som utgör det och hur viktiga de är! Vi ska också starta en barbacka-runstreak! Alla som vill vara med (Emelie har utlovat pris!) - nu kör vi!
2020-11-08
Länk till avsnitt

Mitt i ett travlopp

I dagens avsnitt pratar vi om Emelies ridförbud som snappats upp av ridsportens paparazzis. Victoria poddar från Göteborg och duon längtar efter att snart få ge sig på en gemensam runstreak. Mitt i allt kollar vi på vårt första travlopp och konstaterar att vi måste lära oss mer om detta! Veckans fråga handlar om att åka iväg med en orutinerad tvååring och vi ger vår syn på bästa möjliga förberedelser.
2020-11-01
Länk till avsnitt

Foder

I veckans avsnitt pratar vi om Emelies olycka och hur hon måste lägga om hela sin vardag och jobb för att låta kroppen återhämta sig. Victoria har varit uppe på hästryggen och avklarat Lidingöloppet, skönt att vara på väg tillbaka! Veckans fråga handlar om foder, ett väldigt viktigt ämne som alla hästägare bör fundera kring och ta på allvar.
2020-10-25
Länk till avsnitt

Kastrering och plastbett

Både Emelie och Victoria har varit hos tandläkaren med varierat resultat. Vi pratar om kastrering av hingst, gummitbett och Victorias första ridpass sen skadan. Veckans fråga handlar om att gå upp och ner i klass i tävlingssammanhang. Vi menar på att dressyrryttare borde tänka mer som hoppryttarna i denna fråga, våga gå ner en klass om det inte har gått bra för att stärka förtroendet hos både häst och ryttare.
2020-10-18
Länk till avsnitt

Till minne av Contact

Victoria har varit med om en ridolycka och vi pratar om att förebygga riskerna men att olyckan ändå kan var framme. Emelie har varit tvungen att ta beslutet att säga hejdå till sin fantastiska ?Tacke? som varit vid henens sida i 20 år. Hon har också suttit på Brimans rygg för första gången på över ett år! Veckans fråga handlar om hur man laddar om efter en halvbra tävlingsdag med tråkigt väder, vi resonerar lite olika och enas i att man kan tackla det på olika sätt, in och lyssna!
2020-10-11
Länk till avsnitt

Barbacka med Johanna Due-Boje

Vi har gäst igen och denna gången är det ingen mindre än Johanna Due-Boje. Vi pratar om hur hennes resa sett ut från ponnyarab till att nu göra en satsning mot OS! Emelie och Johanna är vänner sen långt tillbaka och det pratas minnen från förr och hur de blivit skolade av samma dressyrdrottning, Anky van Grunsven. Vi pratar såklart om Johannas Mazy och kommer in på arbetet med ston, hur viktigt det är att man vinner deras tillit och att de i sin tur gör allt för sin ryttare.
2020-10-04
Länk till avsnitt

Vi är i Flyinge!

SWB Equestrian Weeks är här och vi poddar på plats i Flyinge! Emelie har två hästar med till final och vi får också med en gäst, Charlotte Esping som är en av Emelis vänner och också ska rida final. Vi pratar om veckan som varit och uppladdningen inför finalen. Vi hoppas att ni gillar att höra våra tankar och funderingar direkt från dressyrveckan :)
2020-09-27
Länk till avsnitt

Hästar är inte maskiner

Emelie delar med sig av sina insikter från sina senaste träningar och Victoria tränar på inför nästa moment i en halv-svensk-klassiker. Veckans fråga handlar om att hästar inte är maskiner, det är viktigt att man anpassar träningen efter varje individ och att träningen ska utgå efter hästen och inte ryttaren.
2020-09-20
Länk till avsnitt

Bästa och sämsta tävlingsminnet

Avsnittet börjar lite fnittrigt men övergår snabbt till ett lite allvarligare ämne. Vi listar våra bästa sommarprat och fastar på ett som Emelie kände igen sig väldigt mycket i - att man vill något så mycket att man inte vågar säga nej. Emelie vill hela tiden fylla sina dagar för att maximera sin professionella prestation medan Victoria har erfarenhet av utmattning och påpekar hur viktigt det är att inte ta ut sig för mycket, det är inte värt i det långa loppet. Vi avslutar avsnittet lite lättare genom att ta upp veckans fråga: våra sämsta och bästa tävlingsminnen. 

2020-09-13
Länk till avsnitt

Ryttarträning med Linda Hemmingsson

Vår 5:e gäst är här! Vi slår rekord i långt avsnitt när vi pratar om det superintressanta ämnet ryttarträning med Linda Hemmingsson som Emelie har tränat med i flera år. Hur kan man träna för att bli en bättre ryttare, både med hänsyn till sin häst och resultatet i sin ridning. Vi pratar om Emelies styrkor och svagheter och hur hon tar hjälp för att stärka sin kropp så att den håller i längden och samtidigt kunna prestera bättre i sadeln.
2020-09-06
Länk till avsnitt

Köpa häst på auktion

Emelie har köpt häst på auktion igen! Vi pratar om hur det går till och vad man ska tänka på innan man ger sig in i en, vad man ska ha för taktik under och vad som händer efteråt. Victoria berättar om Vansbrosimningen och att dagen är kommen för att köra hem mottagarstoet Tamara. Till helgen är det tävlingar för Victoria, Floris och Ozzy. Den sistnämnda har varit på dressyrträning för Lussan och den första har hopptränat för Klaas. Vi är redo för helg, bring it on!
2020-08-30
Länk till avsnitt

Att stötta en ryttarkollega

Vi pratar om Emelies treårshingstar och hur det gick på unghästtestetet som förra veckans avsnitt handlade om. Victoria har gjort ett ridprov och blivit medryttare på K1 trots att hon knappt kom upp på hästen utan pall. Frågan denna veckan handlar om hur man kan stötta sina ryttarkollegor. Emelie berättar att hon som yngre hade det svårt i ponnyåren med missunsamma ryttare och deras föräldrar, något som sitter kvar lite även idag.
2020-08-23
Länk till avsnitt

Unghästtest

I veckans avsnitt blev det nått vajsing med ljudet, hoppas ni har överseende med detta (det ska inte hända igen)! Vi pratar om tävlingarna som varit på Brolöten och en uppridning på K1 för Victoria. Frågan denna veckan handlar om unghästtestet som Emelie är iväg på i helgen med sina två svarta hingstar. Håll tummarna samtidigt som ni lyssnar!
2020-08-16
Länk till avsnitt

Kemin mellan häst och ryttare

Tävlingar på G och vi pratar om hur förberedelserna går till för både de yngre och de lite mer rutinerade hästarna. Veckans fråga handlar om samma sak som namnet på avsnittet. Vad är det som skapar en bra eller dålig kemi mellan häst och ryttare? Vi har lite olika syn på detta men enas i att man ska köpa en häst man kan ha kul med. Köp hellre en häst att utvecklas med i stället för en för svår häst som lätt kan göra att man hamnar i en dålig kemi.
2020-08-09
Länk till avsnitt

Ett tillfälle att skåla

Vi har mycket att fira i dagens avsnitt! Victorias häst vinst i året första tävling och att mottagarstoet för hennes ET har passerat dygn 40. Emelie i sin tur sitter och budar på hästar :D Vi pratar om onlineträning, Emelie har både ridit sina första lektioner och haft lektioner för elever och gillar verkligen konceptet. Veckans fråga handlar om sponsorer och hur ska man tänka kring samarbeten med företag.
2020-08-02
Länk till avsnitt

Flytta utomlands

Victoria har semester och Emelie renoverar huset. Både två har även anmält sina hästar till första tävlingen sen Koriona, PEPPEN! Veckans fråga handlar om att jobba med hästar utomlands. Hur går man tillväga om man vill åka utanför Sveriges gränser och vad ska man tänka på? Det är rätt tufft att vara hemifrån och samtidigt inte kunna språket, men vi menar att det ofta är en otrolig erfarenhet och kanske den bästa utbildningen man kan få i sina unga hästår.
2020-07-26
Länk till avsnitt

Att förlora sin bästa vän

Denna veckan pratar vi om hästarna som Emelie har i träning och går igenom vad de jobbart på just nu. Veckans fråga handlar om hur man hittar motivationen efter att ha förlorat sin bästa vän, något som både Emelie och Victoria har erfarenhet av. Det blir ett känslosamt avsnitt som påminner oss om de fina stunderna vi haft med våra bästa vänner men också vilket ansvar man som ryttare har gentemot dem.
2020-07-19
Länk till avsnitt

Tränarbyte

Emelie är tillbaka från semestern och Victorias häst är åter i träning! Veckans fråga handlar om hur man ska tänka kring tränarbyten så att det inte skär sig. Hur ska man agera som elev om man byter tränare och hur ska man hantera att en elev vill byta tränare? Emelie är både tränare och elev och vi pratar ur bådas perspektiv.
2020-07-12
Länk till avsnitt

Barbacka med Klaas Stiksma

Vår 4:e gäst är ingen mindre Klaas Stiksma! Han är Emelies sambo, växte upp i Holland och fyller år dagen till ära! Vi får hänga med på hur hans resa med hästarna sett ut från Holland, genom USA, Canada och fram till idag och Sverige. Klaas har tävlat 150 hoppning internationellt och Victoria har som mål att träna för honom så småningom. Ett personligt avsnitt som vi hoppas att ni kommer gilla!
2020-07-05
Länk till avsnitt

Hur lär man en häst piaff?

Avsnitt 30 är här och sommarvärmen gassar! Vi pratar om gamla fyrbenta trotjänare och hur man kan tänka kring träning av äldre hästar och ponnyer. Vi pratar även om sommarplaner och hur roligt det är att tävlingarna är igång igen. Veckans fråga handlar om hur man lär en häst piaff och Victoria låter Emelie svara på frågan helt själv :)
2020-06-28
Länk till avsnitt

Koriona

Mycket händer på samma gång - Vi går igenom embryostatus, skomakare, nyckelbensfraktur, traktorköring, dokumentärtips och kandarpremiär! Veckans fråga handlar om vad man ska tänka på kring sommartider och hästar, vi listar viktiga saker att tänka på nu i värmen. Namnet på avsnittet är en felsägning som vi kommer fortsätta använda från och med nu :)
2020-06-21
Länk till avsnitt

Ridlägerstart!

Victoria har lämnat sin häst på Lövsta och Emelies förstahäst Copper är skadad. Brolötens populära ridläger drar äntligen igång och vi pratar om alla förberedelser inför läger 1 som startar idag! Hur ser ett ridläger ut från början till slut? Vad är annorlunda i och med Corona? Vi minns också tillbaka till den tiden när Victoria gick på Brolötens ridläger och hon berättar om sitt starkaste minne från det, helt klart ett minne för livet!
2020-06-14
Länk till avsnitt

Fantastiska Friesern

Nu pratar vi äntligen om Friesern! Vi är båda fascinerade av hästrasen - en otroligt stabil och maffig häst som har fått för lite uppmärksamhet enligt oss. Vi pratar om rasens styrkor och ibland svagheter utifrån det perspektiv som vi ser ifrån, hobby och proffs med en förkärlek till dressyren. Emelies häftiga Floris vill vi mer än gärna se sopa tävlingsbanorna i framtiden tillsammans med flera olika hästraser!
2020-06-07
Länk till avsnitt

Avtal mellan hästägare och ryttare

I dagens avsnitt pratar vi om det komplexa ämnet - avtal mellan en ryttare och hästägare. Det är ett svårt och snårigt ämne som vi tycker att det pratas för lite om. Att det är dyrt att ställa sin häst hos ett proffs är vi eniga om, likaså hur många timmars arbete som ligger bakom ryttarens jobb och kunskap. Vi diskuterar olika sätt att gå tillväga från bådas perspektiv. Vi har lärt oss med tiden och delar med oss av det.
2020-05-31
Länk till avsnitt

Barbacka med mentala coachen Caxton Njuki

I detta avsnitt gästas vi av Caxton som är Emelies mentala coach! Vi pratar om hur deras samarbete ser ut idag och vad det är som utmärker en elitidrottare. Victoria fick ett nytt synsätt på vissa beteenden som framgångsrika idrottsmän och kvinnor kan ha. Att se oss ryttare som idrottare och hur man kan ta hjälp i det mentala är något som vi tycker är viktigt att lyfta. Vi fick med en lyssnarfråga som handlar om hur man ska tänka kring självkritik, något som alla ryttare kan drabbas av oavse
2020-05-24
Länk till avsnitt

Att köpa sin första häst

Detta avsnitt blir inte riktigt som planerat och vi spelar därför in från olika platser. Emelies häst Copper har ofrivillig vila och Victorias häst har blivit av med skorna. Veckans fråga handlar om att köpa sin första egna häst! Världens roligaste ämne som ju gå att prata om i evigheter, vi håller tummarna och hoppas att vi får höra om ekipagets resa i framtiden. Hoppas att ni har överseende med ljudet och att vi förhoppningsvis kan spela in som vanligt nästa vecka, kanske till och med me
2020-05-17
Länk till avsnitt

Hästpusslet

I veckans avsnitt pratar vi om ?hästpuzzlet?. Emelie har som vanligt 100 bollar i luften samtidigt, Victoria har varit på sitt första besök hos Lövsta och har åkt kors och tvärs för att för att hämta och lämna både fordon och häst. Veckans fråga handlar om unghästar och hur man kan tänka kring deras utbildning och hoppas att vi kan bidra med förhoppningsvis nya insikter. Kontentan av allt, våga ta rätt hjälp i tid!
2020-05-10
Länk till avsnitt

Victoria ska bli mamma!

I dagens avsnitt pratar vi om att Victoria äntligen har bestämt sig för att göra en ET och ni ska självklart få hänga med på resan! Emelie har tappat lite självförtroende och hämtar inspiration hos en idrottspsykolog och Britney Spears. Veckans fråga handlar om hur man kan hålla hög kvalitet över lång tid och vi enas om att det är detaljerna som skapar en helhet.
2020-05-03
Länk till avsnitt

Likes på instagram ger inte högre procent på tävling

Veckans fråga handlar om märkeshetsen i hästvärlden och hur man ska tänka om man inte har råd att klicka hem det senaste från alla de trendiga märkena. Det viktigaste är ändå att lägga pengarna på det som lyfter din hästs välmående och som kan få er som ekipage att prestera bättre. Allt annat är en bonus!
2020-04-26
Länk till avsnitt

Att dejta en hästtjej

I det 20:e avsnittet av Barbackapodden pratar vi om hur det är att dejta en hästtjej? En är singel och en är sambo, men vi har båda gått på en och en annan dejt och pratar om både fördomar och upplevda sanningar kring ämnet. En sak är vi överens om, ?det man har, det har man?!
2020-04-19
Länk till avsnitt

Rykta på!

I detta avsnitt nördar vi in oss på hur vi förbereder en häst inför träning. Vad har vi för rutiner och varför är det så viktigt att rykta en häst? Vilken häst rids med skydd och vilken med lindor? Veckans fråga är på samma ämne och vi går in på hur man med små knep kan göra hästen extra fin inför uppvisning och tävling.
2020-04-12
Länk till avsnitt

Barbacka med Chris Brolin

Vår andra gäst är ingen mindre än Emelies mamma Chris Brolin som ni lyssnare har önskat. Chris berättar om resan från Östermalm till trottoarbonde på Brolöt. Vi tar upp lite lyssnarfrågor och lär känna Chris bättre, visste ni till exempel att hon kallas för Prussiluskan!? :) Ett familjärt avsnitt som vi hoppas att ni ska gilla!
2020-04-05
Länk till avsnitt

Sits & Avel

Veckans fråga handlar om våra tankar och syn på avel. Vi har kanske inte de rätta svaren men gillar ändå att nörda in oss på framtidshästar för både proffs och hobbyryttare. I övrigt pratar vi mycket om sitsen - lite tips och trix hur man kan förbättra och förfina, både i sadeln och från marken. Vi poddar fortfarande på distans och ljudet blir tyvärr lidande men vi tar ett avsnitt i taget och gör det vi kan för att situationen ska gå åt rätt håll.
2020-03-29
Länk till avsnitt

Tydliga vårtecken - påskliljor och ponnyleverans

För första gången spelar vi in ett avsnitt från olika platser och ljudkvalitén är därefter. Vi pratar om hästar på djursjukhus och årets ponnyleverans från Irland. Veckans fråga handlar om hur en oliksidig ryttare kan påverka hästen och vad man kan göra som ryttare för att inte överföra både sina fysiska men även psykiska brister samt hur man kan tänka när problemen uppstår.
2020-03-22
Länk till avsnitt

SM-häst på rymmen

Vi försöker att inte snöa in i Corona men det är oundvikligt att inte nämna det i dessa tider. Veckans fråga innehåller flera frågor, bland annat vilka hästar som betytt extra mycket för Emelies tävlingskarriär. Victoria berättar hur det är att vara groom åt Emelie och Emelie kontrar med hur det är att vara groom åt Victoria. Tvätta händerna och lyssna :)
2020-03-15
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.