Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Körkortspodden

Körkortspodden

En podcast om vägen till att ta körkort.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

lundbytrafikskola.se

Avsnitt

Avsnitt 2 - Första dagen i bilen

I det andra avsnittet av Körkortspodden sätter vi oss tillrätta bakom ratten. Vi återvänder till våra egna upplevelser av att köra bil för första gången och ger tips till dig som fortfarande har detta spännande framför dig.
2017-03-31
Länk till avsnitt

Avsnitt 3 - Teori för hela slanten

I det tredje avsnittet av Körkortspodden djupdyker vi i körkortsteori. Hur viktigt är det egentligen att sitta med näsan begravd i teoriböcker, när man kan vara ute och bli bättre på manövreringen? Svaret: jätteviktigt.
2017-03-31
Länk till avsnitt

Avsnitt 4 - Risker i trafiken

I det fjärde avsnittet av Körkortspodden zoomar vi in på något som finns överallt omkring oss, men som ändå tenderar att kännas ganska långt borta: risker i trafiken. Vad kan du göra för att bli en säkrare bilförare, och var borde vi göra för att öka tryggheten i trafiken på en lagstiftande nivå?
2017-03-31
Länk till avsnitt

Avsnitt 5 - Förarprovet

I det femte avsnittet av Körkortspodden ger vi våra bästa tips och trix när det kommer till att klara det beryktade förarprovet när det gäller att förbereda sig mentalt, praktiskt och teoretiskt. Mycket nöje!
2017-03-31
Länk till avsnitt

Avsnitt 1 - Trafikskolan

I premiäravsnittet av Körkortspodden diskuterar vi fenomenet trafikskolan. Vem är den till för, och är det alltid att föredra att gå till en trafikskola för att ta sitt körkort? Lundby Trafikskola reder ut begreppen.
2017-03-29
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.