Sveriges 100 mest populära podcasts

Bröllopspodden

Bröllopspodden

Bröllopspodden vill inspirera och ge dig mängder av konkreta tips och råd, direkt från experterna inom bröllop och fest. I varje avsnitt så får du möta en ny expert, någon som är mästare på det de gör, vare sig det handlar om foto, bröllopskläder, festlokal eller dekor. Du kommer också att få möta gifta par som redan gjort den här resan och som berättar deras bästa tips samt vilka fallgropar du bör undvika. Och inte nog med det, vi kommer dessutom ta oss ut i världen och leta inspiration, allt för att du ska kunna få det bästa av det bästa när du planerar ditt bröllop.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

brollopspodden.libsyn.com/

Avsnitt

Frågepodd No2!!

Sista veckan på 2023 och Lisa & Fanny bjuder på ett fullspäckat frågeavsnitt med frågor om allt från hur man kan dekorerar med blommor på bästa sätt till tips på ett vackert vinterbröllop!

 

2024-01-19
Länk till avsnitt

Get that GLOW på bröllopsdagen!

I veckans avsnitt berättar Lisa, och Fanny hur du får ett maxat glow på din bröllopsdag - och ever after!

 

2023-12-21
Länk till avsnitt

Vinterns stora frågepodd!

I säsongens andra avsnitt svarar bröllopsexperterna Lisa & Fanny på massor av era frågor kring bröllop! Hur gör man t.ex. för att skapa en magisk stämning om man vill ha bröllopet hemma? Vad är ett sweetheart table och vad tycker Fanny om det? Och så klart mycket, mycket mer!

Nästa vecka är vi tillbaka med ett stort skönhetsavsnitt för ett maxat glow inför bröllopet!

2023-12-15
Länk till avsnitt

Den viktiga CHECKLISTAN!

Säsongsstart med Bröllopspodden! Idag berättar vi om den otroligt viktiga checklistan som gör att din bröllopsplanering så mycket enklare, och framförallt roligare! Fanny och Lisa ger er starten på checklistan som ligger till grunden för hela planeringen. 

Vi vill även tacka vår sponsor Westers som erbjuder otrolig catering till ditt bröllop och även helhetskoncept för bröllop. Vill du ha ett personligt och unikt koncept för minglet och/eller minglet på middagen då är Westers du ska vända dig till!

Kika in på www.westers.se!

2023-12-07
Länk till avsnitt

Våra bästa do's & dont's för ditt bröllop!

Säsongens sista avsnitt och då bjuder Lisa och Fanny på sina absolut bästa do's & dont's för både bröllopsplaneringen och för bröllopet. Det här avsnittet vill ni absolut INTE missa!

Stort tack också till veckans sponsor som är www.oneperfectsong.se som skapar magisk musik utav din text! Få 10% rabatt på ditt köp med koden "Bröllopspodden" tom 31/7. 

2023-06-22
Länk till avsnitt

Bröllopsresa!

Veckans avsnitt är ett drömmigt avsnitt om just bröllopsresan! Vi ger er bästa tipsen på när det är bäst att åka, direkt efter bröllopet eller vänta ett tag? Lisa och Fanny berättar om sina bröllopsresor och vad är egentligen en "minimoon". Det och mycket mer!

Vi vill också tacka veckans sponsor som är www.neckwear.se med Sveriges största utbud av accessoarer för män till både fest, bröllop och vardag. Och med koden "Bröllopspodden" får du 15% på ett helt köp tom 31/8. 

2023-06-15
Länk till avsnitt

Det stora avsnittet om TÄLTBRÖLLOP!

Torsdag och det fjärde avsnittet av säsongens Bröllopspodd är ute! Idag pratar vi om de populära tältbröllopen. Vi pratar fördelar och nackdelar samt ger er våra bästa tips på hur ni ska tänka för att uppnå bästa resultat och känsla!

 

2023-06-08
Länk till avsnitt

Vi svarar på 10 VIKTIGA frågor i säsongens stora FRÅGEPODD!

Frågepodden är tillbaka! Den här veckan svarar vi på 10 otroligt viktiga frågor som vi fått från er. Allt från hur man gör med första dansen om man inte kan dansa, hur ett långt mingel borde vara det bästa alternativet OCH så svarar Fanny på vilket som är det bästa (och vackraste!) alternativet till ranunklar under sommaren. Missa inte!

Stort tack också till Neckwear som är med oss även i denna podd. Med koden "Bröllopspodden" har du hela 15% rabatt tom 31/8! www.neckwear.se  

2023-06-01
Länk till avsnitt

Vigseln, middagen & festen!

Dags för del 2 om Fannys bröllop. Vigseln, middagen & festen! Vilka överraskningar hände på vigseln, och hur lyckades toastmastrarna att fullkomligen briljera hela middagen? Och vad hände egentligen när Andreas lämnade festen utan sin nya fru? Det och mycket mycket mer i detta härligt långa avsnitt. 

Vi vill också tacka vår sponsor Collan i detta avsnitt! Ett kollagentillskott utöver det vanliga. Nu aktuell med nyheten "The Vegan Beauty"! Ett kosttillskott som hjälper din kropp att stimulera kollagen genom aktiva aminosyror och är helt veganskt.  

Med koden "Bröllopspodden" har du som lyssnare också 20% rabatt på hela sortimentet tom 31/7-23. Gå in på www.collan.se för att hitta din favoritprodukt!

2023-05-25
Länk till avsnitt

Bröllopspodden är TILLBAKA!

ÄNTLIGEN är vi tillbaka med en helt ny säsong av Bröllopspodden. Som vi längtat! I det här avsnittet kommer vi fullkomligen grotta ner oss i Fannys magiska bröllop. Och i del 1 berättar Fanny om veckan före bröllopet med bröllopsnerver, de sista detaljerna och hela dagen  innan vigseln med ett något annorlunda upplägg.. 

Vi vill också tacka vår sponsor Neckwear i detta avsnitt! Platsen där du hittar ALLT, och lite till för männen på bröllopet. Manschettknappar, slipsar, flugor, västar, näsdukar mm. 

Med koden "Bröllopspodden" har du som lyssnare också 15% rabatt på hela sortimentet tom 31/8-23. Så in och shoppa loss på www.neckwear.se. 

2023-05-18
Länk till avsnitt

Vad gör man för att orka hålla igång hela bröllopsdagen?

I säsongsavslutningen, och vår bonusfrågepodd tar vi upp allt från hur man orkar hålla igång hela bröllopsdagen, till hur man planerar på bästa sätt när man har sin tärna som toastmaster, när man ska fota sina bröllopsfoton och gör man när man har en liten bebis och ska gifta sig? Det och mycket mer!

Tack till Neckwear.se som sponsrar podden denna vecka. De erbjuder Sveriges vassaste sortiment på accessoarer för män. OCH med rabattkoden "brollopspodden" får du 15% på hela sortimentet tom 31/8-22. 

2022-07-02
Länk till avsnitt

ALLT du vill veta om ringar och diamanter!

Den här veckan har vi bjudit in Louise från VANBRUUN som är expert på ringar, smycken och diamanter! Ska båda ha två ringar? Hur får man så stor diamant som möjligt för pengarna? Om man vill ha en ring som glittrar, vilken slipning ska man välja då? Hur ska man tänka när man ska välja ring till förlovning och vigsel? Kika gärna in  för på www.vanbruun.com!

Följ oss även på Instagram @brollopspodden!

2022-06-25
Länk till avsnitt

Bästa budgettipsen, bra fest utan DJ och vem ska vi välja som toastmaster?

Den här veckan svarar Lisa & Fanny på era frågor. De handlar om allt från vem man ska välja som toastmaster, hur man får en grym fest utan varken DJ eller band, till om det funkar att duka kvällen innan i en lada och om bästa sättet att skapa en bordsplacering som gör ALLA på bästa festhumöret!

Tack till vår OnePerfectSong som ger alla poddlyssnare 10% med koden "brollopspodden". Gå in på www.oneperfectsong.se

2022-06-18
Länk till avsnitt

Fannys bröllop!

I veckans avsnitt frågar Lisa ut Fanny om hennes (och Andreas!) bröllop! Hur har det varit att vara bröllopskoordinator OCH blivande brud? Hur delaktig har Andreas fått vara i planeringen? Och vilka tre bästa tips skulle Fanny vilja ge sig själv inför bröllopsdagen?

Stort tack denna vecka till vår sponsor VANBRUUN. Som ger er de vackraste ringarna och smyckena online med högsta kvalitet till fantastiska priser. www.vanbruun.com

2022-06-11
Länk till avsnitt

Frågepodden är tillbaka!

Även den här veckan bjuder vi på ett avsnitt som vi inte tidigare släppt här. Och det är en fullproppad frågepodd!

Vi vill också tacka veckans sponsor Collan som ger er 20% rabatt på hela sortimentet tom 30/6-21 med koden "brollopspodden". Besök www.collansweden.se

2022-06-03
Länk till avsnitt

Anja Forsnors MAGISKA bröllop!

Den här veckan bjuder vi på ett exklusivt avsnitt från 2018 som vi inte släppt tidigare här. Anja Forsnor gästar och berättar bröllopet som de planerade på bara ett par månader och som slutade mer magiskt än de båda hade kunnat drömma om. 

2022-05-28
Länk till avsnitt

Frågepodden är tillbaka!!

Som vi längtat efter att få svara på alla era underbara frågor ni skickat in till oss på Bröllopsodden! Och nu äntligen är den här. Frågor ni får svar på är bland annat; Hur gör man om man vill ha ett 3-dagars bröllop men inte har råd? Hur gör man när inredningen i lokalen inte känns bra eller i den färgskala man tänkt? Hur mycket behöver gästerna äta på ett förmingel? Kan det bli för mycket mat? Och mycket, mycket mer!

Kod för 15% på www.neckwear.com "Bröllopspodden" tom 31/8-22. 

Kod för 20% på www.collansweden.se "Bröllopspodden"

Kod för 10% på www.oneperfectsong.se "Brollopspodden"

2022-05-21
Länk till avsnitt

Stora Skönhetspodden!

I veckans avsnitt pratar vi skönhet - hud, hår och makeup! Lisa ger er helt enkelt alla tips på hur ni maxar ert glow på den stora dagen. Och vi ger er lösningen på "look your best"-stressen!

Kod för 15% på www.neckwear.com "Bröllopspodden" tom 31/8-22. 

Kod för 20% på www.collansweden.se "Bröllopspodden"

Kod för 10% på www.oneperfectsong.se "Brollopspodden"

2022-05-14
Länk till avsnitt

Den NYA bröllopsklädseln?

Finns det fortfarande något som är rätt oc fel när det gäller bröllopskläder? Nja, är väl svaret på det. Vi ger er i alla fall klarhet i alla så kallade regler och så kan ni själva välja hur ni vill göra. För vet ni, det är ert bröllop! 
2022-05-07
Länk till avsnitt

ÄNTLIGEN bröllop - "post covid" tips!

Äntligen är det fritt fram för bröllop igen! Hurra säger vi! Men det har varit en tuff period för alla och många brudpar har behövt ändra om, och om igen. Så nu vill vi ge energi, tips och råd till alla er så här "post covid"!

2022-04-30
Länk till avsnitt

Säsongspremiär & maxad trendspaning!

Äntligen är vi tillbaka med en helt ny säsong av Bröllopspodden! Och i första avsnittet blir det så klart en klassisk trendspaning. Vilken är årets färg? Är trender verkligen nödvändiga för bröllop? Och vilka trender kommer Fanny följa (eller skapa!) på sitt stundande bröllop?

2022-04-23
Länk till avsnitt

Smakprov - Lucka 5 av GodJulpodden

Vi vill ge er alla fina Bröllopsoddenlyssnare ett litet smakprov på vår nya podd - GodJulpodden! Så passande nog valde vi ett avsnitt där vi pratar om något så härligt som glöggmingel och glöggfika, där ni även kan samla på lite mysiga tips om ni nu faktiskt ska gifta er i vinter, eller vem vet vintern 2022. Vi hoppas att ni alla vill fortsätta lyssna på podden hos @godjulpodden där vi släpper ett nytt avsnitt hela vägen fram till jul!

Och ni, håll ut under 2022 kommer även ett gäng NYA avsnitt av Bröllopspodden... 

Stora kramar, Lisa & Fanny

 

Glad andra advent och det firar vi med ett lyxigt avsnitt fyllt med tips inför alla kommande glöggmingel och glöggfikor! Har du inget sådant inplanerat lovar vi att du kommer bli sugen på att bjuda dina vänner eller familj på ett efter detta avsnitt!

2021-12-07
Länk till avsnitt

Sommar, sommar, sommar!

Nu är vi framme vid det sista avsnittet av höstens säsong, och idag handlar det om sommarbröllop! ?? Vi passar även på att prata om Fannys kommande bröllop, svarar på era frågor och mycket, mycket mer. ?

2020-11-12
Länk till avsnitt

Vackra vårbröllop

Idag släpps det tredje avsnittet av säsongen, som handlar om vårbröllop! Vi frossar i allt som hör våren till, tipsar, svarar på era frågor och mycket mer.

2020-11-05
Länk till avsnitt

Inspireras av vinterbröllopet

I veckans avsnitt pratar vi vinterbröllop! Lår dig inspireras av den vackra vita (man kan ju alltid drömma!), krispiga årstid. Vi svarar också på lyssnarfrågor och måste bestämma oss i "Rosor & Ranunkler. 

2020-10-29
Länk till avsnitt

Höstsäsongen av Bröllopspodden är här!

Äntligen är det dags för höstens säsong av Bröllopspodden! I varje avsnitt denna säsong svarar vi på frågor från er lyssnare och vi ger er även vår klassiker "Rosor & Ranunkler" där vi måste välja mellan två bra saker - vilken väljer vi då! Vi kommer dela upp podden i de 4 årstiderna och ge er tips på hur man kan tänka inför varje säsong. 

Veckans sponsor är en exklusiv pop up butik för de mest magiska och unika bröllopsklänningarna som har öppet mellan 20 nov - 20 dec i Göteborg. Boka på www.wildatheartbridal.nl idag!

2020-10-22
Länk till avsnitt

ALLA de viktiga detaljerna inför bröllopsdagen

Sista avsnittet för den här säsongen och vi knyter ihop säcken med slutspurten med alla de viktiga detaljerna som gör bröllopsdagen och veckan före till en dröm! Vad är till exempel ett körschema och varför behöver alla brudpar ha ett sådant? Det och så klart mycket mer i det sista fullspäckade avsnittet för säsongen!

Vi vill också tacka våra sponsorer Vanbruun och One Perfect Song för att ni erbjuder bara det bästa till våra poddlyssnare och för att ni gjort dessa avsnitt möjliga!

2020-06-11
Länk till avsnitt

Så skapar du den magiska röda tråden!

I avsnitt 3 av 4 så berättar Fanny hur hon tänkte när hon skapade den magiska röda tråden för hennes och Andreas stundande bröllop. Hur valde hon färger, design och blommor? Vi svarar även era frågor - hur många personer får man egentligen vara på ett bröllop i dessa tider? Och hur gör man om man tappat lusten att planera nu när det inte blir riktigt som man tänkt sig från början. Vi ger er tips och inspiration!

Vi vill också tacka våra sponsorer Vanbruun och One Perfect Song för att ni erbjuder bara det bästa till våra poddlyssnare och för att ni gjort dessa avsnitt möjliga!

2020-06-04
Länk till avsnitt

Hjälp, jag behöver planera om allt från början nu!

Dags för avsnitt 2 av 4 i vår försommar följetong av Bröllopspodden. Den här veckan djupdyker vi bland alla leverantörer och hur man på bästa sätt ser till att boka alla de man vill ha. Vi svarar också på era frågor, bland från annat en lyssnare som nu behöver planera om hela sitt bröllop från ett stort till ett litet hemma i trädgården. 

Vi vill också tacka våra sponsorer Vanbruun och One Perfect Song för att ni erbjuder bara det bästa till våra poddlyssnare och för att ni gjort dessa avsnitt möjliga!

2020-05-28
Länk till avsnitt

Bröllopspodden är tillbaka!

Bröllopspodden är tillbaka med fyra härliga avsnitt! Vår egen Fanny Staaf gifter sig i sommar och ni får såklart följa med under hela planeringen. Hur planerar en bröllopskoordinator sitt eget bröllop, har hon några hemliga knep? Dessutom svarar vi på era frågor om allt från bröllop i coronatider till tips på hur man finner en balans om en i förhållandet vill prata/bolla bröllop konstant och en inte vill det?

Vi vill också tacka våra sponsorer Vanbruun och One Perfect Song för att ni erbjuder bara det bästa till våra poddlyssnare och för att ni gjort dessa avsnitt möjliga!

2020-05-21
Länk till avsnitt

Våra 10 absolut BÄSTA bröllopstips!

Sista avsnittet för nu och då kan vi ju inte annat än att bjuda er på våra all time high absolut BÄSTA bröllopstips!

Men misströsta inte, vi kommer finnas kvar så länge hos PodMe, så om du ännu inte är premiumlyssnare går du in på www.podme.com och signar upp dig! Kostar endast 29 kr i månaden och första månaden är gratis. 

 

 

2019-06-13
Länk till avsnitt

Bröllopsmissar del 2 - REPRIS

Lisa & Fanny delar med sig av ännu fler bröllopsmissar du verkligen vill missa!

För att lyssna på alla avsnitt av Bröllopspodden blir du enkelt Premiumlyssnare hos www.podme.com!

 

2019-05-30
Länk till avsnitt

Bröllopsmissar du VILL missa del 1!

Finaste Bröllopspodden-lyssnare! Den här veckan bjuder vi alla på en repris på ett av våra absoluta favoritavsnitt. Vi bjuder er också på en grym rabattkod från Neckwear och svaret på frågan om det är okej för brudgummen att endast köra kavaj utan slips eller fluga ? och vad bör man då ha för klädkod för sina gäster? 

Gå in på www.neckwear.se idag för att shoppa loss bland tusentals accessoarer! 

Vill ni lyssna på nästa veckas exklusiva PodMe-avsnitt blir ni enkelt premiumlyssnare på www.podme.com. Och för endast 29 kr/månaden får du nytt avsnitt varje vecka och har över 200 avsnitt att lyssna på om och om igen!

 

 

 

2019-05-16
Länk till avsnitt

Elin Molimenti - utlandsbröllop del 2

Alltså wow vilket drömbröllop! Vi har träffat Elin Molimenti som gifte sig vid Lake Como i Italien förra året som inte bara fick ett drömbröllop utan även ett frieri långt utöver det vanliga. Hon berättar allt om det och tipsar om något som hon tycker att ALLA brudpar måste göra på bröllopet!

 

2019-05-02
Länk till avsnitt

Kändisbröllop!

I veckans avsnitt pratar vi kändisbröllop och hittar magiska idéer som ni kan inspireras av till ert bröllop vare sig ni har tajt eller lite mer generös budget!

 

2019-04-18
Länk till avsnitt

Golden hour, aktiviteter och hur blir man bröllopskoordinator? Dags för frågepodd!

När fotar man "golden hour", blir det tråkigt utan aktiviteter och hur blir man egentligen bröllopskoordinator? Ja, det är några av frågorna i veckans frågepodd där vi svarar på era frågor. 

Förra veckan frågade vi på ännu fler och SÅ viktiga frågor i vårt Premium avsnitt hos PodMe! Är du inte premiumlyssnare än så blir du det enkelt på www.podme.se för endast 29kr i veckan, och du första månaden är gratis!

2019-04-04
Länk till avsnitt

Vi (& Alexander Wiberg!) svarar på ALLA era frågor om manlig stil!

Den här veckan har vi åter igen bjudit in Alexander Wiberg, från TV-serien och podden Chevaleresk. Han lever och andas manlig stil och vi ställde så gott som ALLA frågor som vi fått från er om just det!

2019-03-21
Länk till avsnitt

200 avsnitt!! - Nostalgitripp deluxe

Fatta att Bröllopspodden nu släpper sitt 200e avsnitt!! I det här avsnittet lyfter vi våra absoluta favoriter, tips från alla gäster som varit med och mycket mycket mer!  

2019-03-07
Länk till avsnitt

Den perfekta låten (och gåvan)!

Den här veckan gästas vi av galet grymma Siri och Johan som driver "One Perfect Song". Duon Siri och Johan skapar musik och låtar av dina texter så att du får chansen att säga det du önskar på det allra vackraste sätt. 

Vi pratar också om vilka låtar som ger det där lilla extra för både vigsel, mingel och fest. Och Johan avslöjar ett riktigt grymt knep för just minglet före middagen. Självklart får ni också smakprov på deras musik, live direkt från poddstudion OCH dessutom ett fantastiskt erbjudande!

Gå in på www.oneperfectsong.se!

2019-02-21
Länk till avsnitt

Årets färg - Living Coral

I veckans avsnitt berättar vi om årets färg ?Living Coral? från @pantone och berättar hur ni kan använda den som inspiration till ert bröllop för både blommor, dekor och till er bröllopsstil!

Nästa vecka är vi tillbaka igen med ett exklusivt PodMe-avsnitt. Är du inte redan prenumerant hoppas vi så klart att du går in på www.podme.com NU för att bli det. Kostar endast 29:- per månad och första månaden är gratis. Vi ses där! 

2019-02-07
Länk till avsnitt

Brudföljet - vilka är de och vad gör de?

Den här veckan går vi grundligt igenom alla de olika rollerna som finns på ett bröllop, vi kallar det klassiskt för ?brudföljet?. Vilka är de och vad har de för uppgifter? Vilka är absolut ett måste, och vilka roller kan ni till och med skippa helt om ni vill? Vi tipsar så klart även om hur ni gör för att berätta för ert brudfölje vad ni förväntar av dem!

Nästa vecka är vi tillbaka med ett exklusivt PodMe-avsnitt. Är du inte redan prenumerant hoppas vi så klart att du går in på www.podme.com NU för att bli det. Kostar endast 29:- per månad och är gratis din första månad. Vi ses där!

 

Kram, Lisa & Fanny

2019-01-24
Länk till avsnitt

Vinterbröllop på Vidbynäs Gård

Den här veckan gästas vi av bröllopskoordinatorn, eller "bröllopsgeneralen", som hon själv titulerar sig, Sara Lundin från Vidbynäs Gård. Sara ger oss bland annat sina bästa tips för hur hon tycker att ett underbart vinterbröllop kan se ut!

Det här poddavsnittet är ett samarbete med Vidbynäs gård. Blir du nyfiken och vill besöka Vidbynäs Gård börjar du på www.vidbynasgard.se, vi lovar att du INTE kommer bli besviken!

 

2019-01-10
Länk till avsnitt

Fantastiska frierier!

Den här veckan bjuder vi på ett kärleksfyllt avsnitt där ni lyssnare har delat med er av era fantastiska frierihistorier!

Vi kunde heller inte låta bli att avsluta med några riktigt knasiga (och så klart underbara!) frierier från USA. Hoppas ni gillar!

 

2018-12-27
Länk till avsnitt

Stora Julpoddavsnittet!

Veckans avsnitt är ett fullspäckat julavsnitt, och ett megalångt sådant! Få riktigt julkänsla med oss när vi tipsar om våra absoluta julfavoriter. Vilket godis är GODAST? Vilka blommor bara MÅSTE ni ha hemma i jul? Och vad är Lisa så galet rädd för på julen? Och vad var det egentligen i det STORA paketet som Fanny fick när hon var liten? Så om julkänslan inte riktigt infunnit än sig så lovar vi att den kommer göra det NU! 

Kram, Lisa & Fanny

2018-12-13
Länk till avsnitt

Får vi presentera vår nya blivande brud!

I veckans avsnitt får ni äntligen lära känna vår nya blivande brud - Linda! Linda som gifter sig med hennes Johan i september nästa år. De planerar just nu för fullt och vi guidar henne nu så här i starten av planeringen. Linda får även möjlighet att få svar på hennes och Johans frågor som de har just nu. 

Vi kommer få följa Linda under hela vägen fram till deras bröllop med alla funderingar, små hinder och annat som hon kan stöta på under vägen! 

Vi vill också passa på att tacka vår fantastiske samarbetspartner Smycka! Gå in på smycka.se för att hitta dina favoriter bland både vigselringar, morgongåvor och andra smycken. 

 

 

2018-11-29
Länk till avsnitt

Bröllopsdrömmar och manlig stil med Alexander Wiberg & Måns Zelmerlöw

Vi har celebert besök denna vecka med aktuella duon Alexander Wiberg och Måns Zelmerlöw från Chevaleresk.se som nyligen släppt sin bok "Den moderna gentlemannen". Vi pratar så klart om manlig stil men också om Alexanders stämningsfulla Italienbröllop för 2 år sedan och Måns bröllopsplaner för det stundande bröllopet i sommar!

Vi är så tacksamma över att kunna spela in detta avsnitt på GT30 på Helio, en grym plats för både jobb och event. Ja, till och med bröllop! Kika gärna in på www.helioworks.se för att se hur ditt bröllop skulle kunna se ut "Helio-style"!

 

2018-11-15
Länk till avsnitt

TEASER Anja Forsnors magiska bröllop!

Den här veckan gästas Bröllopspodden av ingen mindre än hälso- och livsstilsinfluencern Anja Forsnor. Anja bloggar bl.a. hos ELLE och driver podcasten "Allt är bra", tillsammans med Alexandra Kamperhaug. Förra året gifte hon sig med sin Marcus, och wow vilket bröllop det blev!! Bröllopet planerades på mindre än 6 månader och bjöd på mängder med musik, överraskningar och galet roliga upptåg!

Här hittar du en teaser på programmet, för att lyssna på hela avsnittet går du in på PodMe.com och blir premiumprenumerant. Det är enkelt och helt gratis första månaden. Därefter betalar du endast 29:-/månad om du signar upp dig via deras hemsida. Du hittar den HÄR!

2018-11-08
Länk till avsnitt

Varför moodboarden är SÅ viktig! - Bröllopsplanering del 4 av 5

Har du skapat en moodboard för ditt bröllop? Om inte, då är det dags att göra det nu! I veckans avsnitt berättar vi allt du behöver veta om hur du gör, varför du behöver den och vad den egentligen är till för. Det här är del 4 av 5 i vår följetong för hur du börjar planeringen av ditt bröllop.

Sista delen kommer nästa vecka hos PodMe.com så är du inte redan vår premiumkund där är det dags att bli det nu! Det blir du HÄR

 

2018-11-01
Länk till avsnitt

TEASER - Lyckas med leverantörerna! - Bröllopsplanering del 3 av 5

Äntligen dags att prata om något av det absolut viktigaste på er bröllopsdag, ja förutom gästerna då kanske - era bröllopsleverantörer! Detta är del 3 av 5 i vår följetong för hur du planerar ditt drömbröllop. Varför är det så viktigt att välja rätt? Och vad behöver man tänka på när man bokar sina leverantörer?

Vi lyfter även en fråga där en lyssnare fått höra från en leverantör att det finns något som är det "nya svarta" inom bröllop och som gör att man kan både komma ner i pris och ha lättare att hitta det man letar efter.. Vi avslöjar vad det är och om det stämmer! Ja, det och så klart mycket mycket mer.. 

För att lyssna på HELA avsnittet går du in på podme.com eller appen som heter GetPodMe och signar upp dig som prenumerant! Det kostar endast 29:-/månaden att prenumera och första månaden är GRATIS.  In å signa upp dig NU! 

2018-10-25
Länk till avsnitt

Tårar, skratt och en tårta på vift - Frida Fahrmans berättar om sitt bröllop!

Äntligen får vi höra ALLT om Frida Fahrmans bröllop! Vi träffade Frida när det bara var några veckor kvar till bröllopet och i veckans avsnitt får vi bland annat höra om vigseln som blev mer magisk än Frida någonsin kunnat drömma om. Hur gjorde Frida & Hampus för att verkligen ta vara på alla stunder? Frida berättar sina knep för hur hon lyckades vara i nuet och njuta fullt ut. Hon berättar även om missödet med tårtan, alla klädombyten, Hampus härliga överraskning och mycket mer!

Nästa vecka är vi åter igen tillbaka med ett exklusivt premiumavsnitt hos PodMe! För att lyssna laddar du enkelt ned PodMe-appen hos Appstore eller går in på www.podme.com och signar upp dig som prenumerant. För endast 29:- i månaden får ni tillgång till alla avsnitt som någonsin spelats in, samt ett nytt avsnitt VARJE vecka. Första månaden är gratis. 

2018-10-18
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.