Sveriges 100 mest populära podcasts

Sillypodden

Sillypodden

Sillypodden samlar rykten av alla slag som rör den internationella fotbollen. Vi summerar, analyserar och gissar hur vi tror att fotbollen ser ut imorgon. Med Patrik Syk och sportbladets silly-samuraj Makoto Asahara. Ibland även med gäster!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

play.acast.com/s/sillypodden

Avsnitt

401. Den konstnärlige vetenskapsmannen De Zerbi

Det här avsnittet är i betalt samarbete med Nord VPN. EXKLUSIVT NordVPN-erbjudande ? https://nordvpn.com/sillypodden Testa riskfritt nu med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti! /// Arsenalsportchefen Edu uppges ha en forwardslista, där både Alexander Isak och Viktor Gyökeres står uppskrivna. Roberto De Zerbi? Han står på alla möjliga tränarlistor. Lamine Yamal värderas skyhögt, Real Madrid kikar på Trent Alexander-Arnold och Ivan Toney kopplas till United. Vi tar även en titt på vad för kul som finns i Championship. Med: Makoto Asahara, Frida Fagerlund och Oskar Kiisk.
2024-03-28
Länk till avsnitt

400. Ska United verkligen ta in en förbundsman?

Det här avsnittet är i betalt samarbete med Nord VPN. EXKLUSIVT NordVPN-erbjudande ? https://nordvpn.com/sillypodden Testa riskfritt nu med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti! /// Mbappé fortsätter att tolkas som mer och mer Real Madrid-klar för varje dag. Detta samtidigt som ?Los Blancos? fortsätter jaga både Alphonso Davies och Leny Yoro. PSG blickar mot en Liverpoolcolombian, mer och mer kopplar Gareth Southgate till United, Gyökeres-feber råder i Portugal och Lewandowski ryktas kunna göra en spansk inrikesflytt. Och hur ska Dortmund behålla Jadon Sancho? Allt detta i poddens 400:e avsnitt. Med: Makoto Asahara, Rani Amir och Oscar Jakobsson.
2024-03-21
Länk till avsnitt

399. Ska Liverpool bli en del av problemet?

Arsenal och Atlético Madrid imponerade när de via straffsparkar tog sig till en stjärnfylld Champions League-kvartsfinalslineup. Barcelona har också gjort dem sällskap dit, tack vare nya tonårsstjärnor från La Masia. Michael Edwards blir chef över sportchefen i Liverpool, som potentiellt vill köpa en klubb snarare än spelare. Frågan är dock hur man på Merseyside ställer sig till att bli en del av ett fotbollsglobalt problem. Ben White förlänger med Arsenal, Sarri tackar för sig i Lazio och Mbappé verkar få skippa hemma-OS i Paris. Med: Makoto Asahara och Patrik Syk
2024-03-14
Länk till avsnitt

Teaser: 398. Tuchel i Chelsea (igen)? (PodMe/Plus)

Det här avsnittet av Sillypodden är exklusivt för Plus- och PodMe-kunder. Vi är halvvägs genom Champions League-åttondelsfinalerna där storlagen hade det mer eller mindre svårt att ta sig vidare. Haaland öppnade framtidsdörrarna på vid gavel innan han skickade City vidare. Real Madrid stressades, rejält, av RB Leipzig och Kylian Mbappé visade att PSG fortfarande inte klara sig utan honom. Tuchel öppnar för att återvända till London och hjälpa Chelsea att göra en total reset, Liverpool kikar på Ruben Amorim och förbundsmannen Gareth Southgate kopplas samman med Man United. Med: Makoto Asahara och Frida Fagerlund. ___ Vill du testa PodMe kan du göra det kostnadfritt i 14 dagar. Teckna Podme Premium och få tillgång till alla premiumpoddar, helt utan reklam. Gå in på podme.com och sajna upp dig redan nu. Om du vill lyssna i Plus har vi ett erbjudande till dig. Två månader för endast 49 kronor. Gå in på kampanj.aftonbladet.se/sillypodden och då får du givetvis tillgång till allt annat plusmaterial.
2024-03-07
Länk till avsnitt

397. Vilka ska egentligen INTE byta tränare?

Paul Pogba får maxstraff för dopningsbrott ? och därmed har sannolikt en karriär som kunde blivit så mycket mer fått ett mycket tråkigt slut. I övrigt i Italien så stormar ett oslagbart Inter vidare. Kanske så pass starkt att Simone Inzaghi borde hamna på andra klubbars radar? Vi fortsätter försöka lägga några nya bitar i ett allt mer spretigt och rörigt tränarpussel, där fler klubbar ingår än står på sidan. Med: Makoto Asahara, Kasper Ljungström och Jacob Planell.
2024-02-29
Länk till avsnitt

395. Tuppen Tuchel och tränartombolan

Det är kris i FC Bayern och vindarna börjar blåsa kallt för Thomas Tuchel. Om han får lämna ? vem ska då ersätta? Och skulle Tuchel då snarare vara aktuell för Barcelona? Där det inte bara är en tränarstol som ska tas i beaktning inför en oviss sommar. Vi försöker lägga tränarpusslet, vilket inte är det lättaste i dagsläget. Mbappé fortsätter dröja med sitt beslut, Brentford värvar en Ivan Toney-ersättare innan de faktiskt sålt honom och Emil Krafth får förlängt förtroende på St. James Park. Med: Makoto Asahara och Kasper Ljungström /// Du hör alla avsnitt av Sillypodden reklamfritt hos PodMe ///
2024-02-15
Länk till avsnitt

Teaser: 394. Närmar sig Kylian Mbappé-sagan sitt slut?

Det här avsnittet av Sillypodden är exklusivt för Plus- och PodMe-kunder. Vill du testa PodMe kan du göra det kostnadfritt i 14 dagar. Teckna Podme Premium och få tillgång till alla premiumpoddar, helt utan reklam. Gå in på podme.com och sajna upp dig redan nu. Om du vill lyssna i Plus har vi ett erbjudande till dig. Två månader för endast 49 kronor. Gå in på kampanj.aftonbladet.se/sillypodden och då får du givetvis tillgång till allt annat plusmaterial. /// Allt mer tyder på att Kylian Mbappé faktiskt kommer hamna i Real Madrid till sommaren. Men det finns fortfarande saker som ska gå i lås för att det faktiskt ska bli verklighet. PSG har börjat blicka mot potentiella ersättare i alla fall. Ivan Toney siktar också på en sommarflytt, Barca vill behålla Ronald Araujo/Frenkie de Jong och det stormar runt JDT i Blackburn Rovers. Med: Makoto Asahara och Kasper Ljungström. ///
2024-02-08
Länk till avsnitt

393. London, Lucas, Let's go!

En ganska händelsefattig deadline day vaknade verkligen till liv när uppgifterna om Lucas Bergvalls val basunerades ut. Inte Barcelona, men däremot Tottenham till sommaren. I övrigt summerar vi just januarifönstrets sista dag. West Ham fick IT-strul vilket fick Lyon att rasa, Fulham lånar Armando Broja för en hyra som försvinner om han används och Real Betis plockar in bekanta anfallsnamn. Och vilka var egentligen fönstrets vinnare och förlorare? Med: Makoto Asahara och Kasper Ljungström
2024-02-02
Länk till avsnitt

Teaser: 392. Barcelona, Bergvall, Bienvenido!

Xavi lämnar Barcelona efter säsongen. I efterdyningarna av det beskedet har en svensk mittfältstalang landat i Katalonien för att slutföra (?) en sommarflytt. Även om Tottenham smugit in i leken på sluttampen. Läkarundersökningar och prislappar rör till det i Brentfords, West Hams och Brightons ytterjakt. Jacob Ramsey lockar intresse och Gabriel Paulista förenas med "Cholo" Simeone i det som mycket väl kan bli en perfekt match. Med: Makoto Asahara, Frida Fagerlund och Kasper Ljungström. Det här avsnittet av Sillypodden är exklusivt för Plus- och PodMe-kunder. Vill du testa PodMe kan du göra det kostnadfritt i 14 dagar. Teckna Podme Premium och få tillgång till alla premiumpoddar, helt utan reklam. Gå in på podme.com och sajna upp dig redan nu. Om du vill lyssna i Plus har vi ett erbjudande till dig. Två månader för endast 49 kronor. Gå in på kampanj.aftonbladet.se/sillypodden och då får du givetvis tillgång till allt annat plusmaterial.
2024-01-30
Länk till avsnitt

391. Vintern när Jhon Duran blev högvilt

Många lag har begränsade resurser. Men många lag behöver fortfarande en ny anfallare. Kan det få ett Newcastle med försäljningsbehov att släppa Callum Wilson till en konkurrent? Eller nöjer sig Chelsea med Jhon Duran? Och vad har Victor Osimhen faktiskt bestämt sig för till sommaren? Joshua Kimmich lockar intresse, Gio Reyna söker en nytändning och Chicharito har hittat hem. Precis som "Rey Arturo". Med: Makoto Asahara, Frida Fagerlund och Kasper Ljungström.
2024-01-25
Länk till avsnitt

Teaser: 390. Borde Benz åka hem?

Januarifönstrets stängning närmar sig, och än finns lösa trådar att knyta ihop. Karim Benzema kopplas samman med en återkomst till Lyon, men är det verkligen realistiskt? Kalvin Phillips närmar sig West Ham, Newcastle vill sälja "bredd" snarare än spets, Leverkusen vill värva en panda och Erik ten Hag vill inte släppa sitt Ajaxspår. Och vad ska egentligen José Mourinho hitta på? Med: Makoto Asahara, Kasper Ljungström och Jacob Planell.
2024-01-23
Länk till avsnitt

LYSSNINGSTIPS: ...och bilen går bra? (PLUS)

Aftonbladets podd om allt du behöver veta om bilen du äger eller är på väg att köpa. I det här avsnittet åker spåkulan fram. Poddens experter siar hur framtiden ser ut när det handlar om bilbranschen. Vad blir nästa stora grej, när blir självkörande bilar mer etablerat på vägarna...och framför allt; vilka bilmärken kommer överleva om fem år? För dig med Aftonbladet PLUS.
2024-01-22
Länk till avsnitt

389. ?En podd för en annan fråga?

FA:s ekonomiska regelverk visar sig onekligen ha tänder, då PL-toppklubbarna sitter låsta i väntan på potentiella försäljningar. Chelsea vill skeppa Armando Broja, men får de verkligen sina önskade 50 miljoner pund för albanen? Ivan Toney talar ut som sina ambitioner, Jordan Henderson pudlar sig hela vägen från Al Ettifaq till Amsterdam, Manchester United blickar mot sommaren och Japhet Tanganga ska skickas till The Den för att härdas. Med: Makoto Asahara, Patrik Syk och Kasper Ljungström.
2024-01-18
Länk till avsnitt

Teaser: 388. En gala man inte ens tar in

José Mourinho ut ? Daniele De Rossi in. Tisdagen inleddes med en knall när AS Roma valde att sparka "The Special One". Detta morgonen efter att den regerande MLS Cup-mästaren Lionel Messi vunnit ett pris på en Fifa-gala som väckte både norsk ilska och vissa andra frågetecken. På annan ort har Karim Benzema tröttnat (?) på Jeddah och börjat blicka (?) mot England. Man United kopplas samman med ännu en ung Serie A-striker och Alexander Isak kan "offras" i Newcastle. Med: Makoto Asahara, Frida Fagerlund och Kasper Ljungström.
2024-01-16
Länk till avsnitt

387. Auf wiedersehen, Manchester

Jadon Sancho är officiellt tillbaka i Dortmundtryggheten igen. Och från England får han sällskap av Ian Maatsen också. Eric Dier har också bytt England från Tyskland, för övrigt. Chelsea lockas åter av en miljarddyr Brighton-talang, Lazar Samardzic får aldrig klart med en flytt och Eintracht ger sig in i Lukas Bergvall-pokern. Med: Makoto Asahara, Kasper Ljungström och Keven Bader.
2024-01-12
Länk till avsnitt

Teaser: 386. Titeln som Spurs kan vinna

Turbo-Timo har hux flux blivit klar för en flytt till Tottenham, dit också Radu Dragusin är på väg (efter lite mer om och men). Rumänens flytt öppnar i sin tur för både Eric Dier och, mer oväntat, Tiago Djaló att hitta nya klubbar. Kylian Mbappé-soppan rullar vidare, Victor Osimhen rasar mot Khvicha Kvaratskhelias agent och Bayern budar på AIK:s supertalang. Med: Makoto Asahara, Frida Fagerlund och Kasper Ljungström. Det här avsnittet av Sillypodden är exklusivt för Plus- och PodMe-kunder. Vill du testa PodMe kan du göra det kostnadfritt i 14 dagar. Teckna Podme Premium och få tillgång till alla premiumpoddar, helt utan reklam. Gå in på podme.com och sajna upp dig redan nu. Om du vill lyssna i Plus har vi ett erbjudande till dig. Två månader för endast 49 kronor. Gå in på kampanj.aftonbladet.se/sillypodden och då får du givetvis tillgång till allt annat plusmaterial.
2024-01-10
Länk till avsnitt

385. Jadon Sancho ? snart en befriad man?

Ett av vinterns stora frågetecken verkar vara på väg att rätas ut. Jadon Sancho är på väg att lämna sin Manchester United-exil för att återvända på lån till Borussia Dortmund. Kylian Mbappé dröjer med sitt beslut, Barcelona firar Vitor Roques registrering, Victor Nilsson Lindelöf finns på Madrid-lista och Curtis Jones kopplas samman med en otänkbar (?) flytt. Med: Makoto Asahara, Frida Fagerlund och Emilio Valdes Bahri.
2024-01-04
Länk till avsnitt

Teaser: 384. En fransk back per fönster

Januarifönstret 2024 har öppnat portarna ? vilket innebär att det är dags för en ny (och sista?) Kylian Mbappé-föjletong. I Manchester så har Eric Maxim Choupo-Moting blivit ett namn på tapeten igen, Chelsea vill hålla sitt snitt på unga franska mittbackar per transferfönster och Tottenham går för Radu Dragusin. Liverpool funderar på ett beprövat, japanskt koncept och Wayne Rooney har fått gå efter 13 mardrömsveckor i Birmingham. Med: Makoto Asahara och Frida Fagerlund. Det här avsnittet av Sillypodden är exklusivt för Plus- och PodMe-kunder. Vill du testa PodMe kan du göra det kostnadfritt i 14 dagar. Teckna Podme Premium och få tillgång till alla premiumpoddar, helt utan reklam. Gå in på podme.com och sajna upp dig redan nu. Om du vill lyssna i Plus har vi ett erbjudande till dig. Två månader för endast 49 kronor. Gå in på kampanj.aftonbladet.se/sillypodden och då får du givetvis tillgång till allt annat plusmaterial.
2024-01-02
Länk till avsnitt

383. Genomgång inför januari

Årets sista Sillypodden inleds med att Frida levererar exklusiva uppgifter från Stamford Bridge. Därifrån blir det genomgång för hela slanten. Vad kan vi vänta oss av Europas toppklubbar i det januarifönster som stundar? Vad behöver big six-klubbarna prioritera? Har Barça råd med mer än en 18-årig brasse? Blir detta vintern när Kylian Mbappé till slut säger ja (på riktigt) till Real Madrid? Vad borde Juventus fokusera på för mittfältsprofil? Och framförallt, gott nytt år! Med: Makoto Asahara och Frida Fagerlund.
2023-12-28
Länk till avsnitt

Teaser: 382. Nobbade Julen för den heliga anden

EU-domstolens besked under torsdagen har skakat om fotbollsvärlden (kanske framförallt Uefa och Fifa) och öppnat dörren på glänt (eller på vid gavel, beroende på hur man ser det) för en ny, europeisk superliga. Vi avhandlar givetvis det som hänt där men också lite av det som hänt på planen under veckan. På sillyfronten så funderar vi kring Roony Bardghjis ramenbesök i London, anställandet av Nuno Espirito Santo i Forest och Real Madrids mittbacksfråga. Med: Makoto Asahara och Frida Fagerlund Det här avsnittet av Sillypodden är exklusivt för Plus- och PodMe-kunder. Vill du testa PodMe kan du göra det kostnadfritt i 14 dagar. Teckna Podme Premium och få tillgång till alla premiumpoddar, helt utan reklam. Gå in på podme.com och sajna upp dig redan nu. Om du vill lyssna i Plus har vi ett erbjudande till dig. Två månader för endast 49 kronor. Gå in på kampanj.aftonbladet.se/sillypodden och då får du givetvis tillgång till allt annat plusmaterial.
2023-12-21
Länk till avsnitt

381. Gyökeres ? Chelseas perfekta julklapp?

Newcastle och Manchester United kraschade ur all form av Europaspel när CL-gruppspelet nådde vägs ände. Samtidigt gjorde "bollkallen" mål i debuten för ett redan avancemangsklart City. På sillyfronten så verkar Victor Osimhen få ett nytt kontrakt med Napoli och det stormar i Barcelona efter (och kanske framförallt inför) förlusten mot Antwerpen. Chelsea jagar dessutom en svensk målspruta i Sporting. Med: Makoto Asahara, Frida Fagerlund och Kasper Ljungström.
2023-12-14
Länk till avsnitt

Teaser: 380. Vad borde Lucas Bergvall välja?

Manchester United gav svar på tal mot Chelsea, Aston Villa gav sitt starkaste styrkebesked hittills och Nottingham Forest ägare gav sin ackrediteringsbricka till närmaste buske utanför Craven Cottage. Detta under blott en intensiv Premier League-onsdagskväll. Samtidigt på sillyfronten kopplas Djurgårdstalangen Lucas Bergvall ihop med så väl Barça som Inter och Serhou Guirassys klausul väcker Manchester Uniteds intresse. Med: Makoto Asahara, Frida Fagerlund och Kasper Ljungström. Det här avsnittet av Sillypodden är exklusivt för Plus- och PodMe-kunder. Har du inte plus har vi ett erbjudande till dig. Två månader för endast 49 kronor. Gå in på kampanj.aftonbladet.se/sillypodden och då får du givetvis tillgång till allt annat plusmaterial. Vill du testa PodMe kan du göra det kostnadfritt i 14 dagar. Teckna Podme Premium och få tillgång till alla premiumpoddar, helt utan reklam. Gå in på podme.com och sajna upp dig redan nu.
2023-12-07
Länk till avsnitt

379. João, João och João x 2

Manchester Uniteds åttondelsdrömmar i Champions League är sannolikt släckta. Då kan en hektisk januarimånad vänta på Old Trafford. Roony Bardaghji (och skandinaviska talanger i allmänhet) lockar italienskt intresse, Barcelona vill behålla åtminstone en av sina Joãos, Real Madrid öppnar för en Ancelotti-fortsättning och Chelsea kikar på Victor Osimhen. Med: Makoto Asahara, Babilona Khosravi och Emilio Valdes Bahri.
2023-11-30
Länk till avsnitt

Teaser: 378. Jakten på "Messinho"

Sillypodden är tillbaka från landslagsuppehåll med dunder och brak. Det återstår dock att se om Lionel Scaloni återvänder till en argentinsk förbundskaptensbänk nästa år. Gavis korsband tvingar Barca ut på lånemarknaden, Napoli dammar av Mazzarri och en Palmeiras-talang med ett iögonfallande artistnamn (inte Endrick, utan en annan) väcker brett intresse. Med: Makoto Asahara, Emilio Valdes Bahri och Jacob Planell.
2023-11-23
Länk till avsnitt

377. En tysk "Janne vs Bojan"

Thomas Tuchel är i öppen konflikt med Lothar Matthäus och Dietmar Hamann. Samtidigt fortsätter hans FC Bayern att gå rent i Champions League. Desto tuffare går det för Manchester United, som sänktes av en svensk tonåring i Köpenhamn. Real Madrid uppges släppa Mbappé-följetongen för att kika på Jamal Musiala, Leroy Sané stärker sina aktier i München och Florian Wirtz blickar (?) mot nya utmaningar. Med: Makoto Asahara och Keven Bader.
2023-11-09
Länk till avsnitt

Teaser: 376. Vem kan ersätta Erik ten Hag?

Arsenal kraschade ur ligacupen. Förvärrades därmed Aaron Ramsdales möjligheter till fortsatt speltid? Något som garanterat förvärrades var i alla fall Manchester Uniteds och Erik ten Hags kris efter ett nytt bottennapp på Old Trafford. Feyenoords mexikanske succé lockar intresse, Take Kubo fick färdkost, Real Madrid kikar på mittback och Brentford kör en inverterad auktion för Ivan Toney. Med: Makoto Asahara, Kasper Ljungström och Emilio Valdes Bahri. Det här avsnittet av Sillypodden är exklusivt för Plus- och PodMe-kunder. Har du inte plus har vi ett erbjudande till dig. Två månader för endast 49 kronor. Gå in på kampanj.aftonbladet.se/sillypodden och då får du givetvis tillgång till allt annat plusmaterial. Vill du testa PodMe kan du göra det kostnadfritt i 14 dagar. Teckna Podme Premium och få tillgång till alla premiumpoddar, helt utan reklam. Gå in på podme.com och sajna upp dig redan nu.
2023-11-02
Länk till avsnitt

375. Guirassys och Gironas starka papper

PSG körde över AC Milan och Newcastle fick lärdomar mot Borussia Dortmund. Harry Maguire tystar tvivlarna och "El Tiburon" fortsätter leverera för Barça. Vi går igenom det som hänt i Champions League men givetvis också en hel del silly. Dessutom minns Makoto tillbaka på Fabio Grossos "mål" (som egentligen var en framfilmad straff) i VM-åttondelsfinalen mot Australien 2006. Med: Makoto Asahara, Kasper Ljungström och Emilio Valdes Bahri.
2023-10-26
Länk till avsnitt

Teaser: 374. Sane i stället för Salah?

Neymars säsong är över innan den knappt hunnit börja. Nicolo Fagiolis och Sandro Tonalis spelproblem kan tvinga Newcastle och Juventus ut på marknaden. Liverpool scoutar tyskt, Joao trivs i Katalonien och Joan är i juridiskt blåsväder. Med: Makoto Asahara, Kasper Ljungström och Emilio Valdés Bahri. Det här avsnittet av Sillypodden är exklusivt för Plus- och PodMe-kunder. Har du inte plus har vi ett erbjudande till dig. Två månader för endast 49 kronor. Gå in på kampanj.aftonbladet.se/sillypodden och då får du givetvis tillgång till allt annat plusmaterial. Vill du testa PodMe kan du göra det kostnadfritt i 14 dagar. Teckna Podme Premium och få tillgång till alla premiumpoddar, helt utan reklam. Gå in på podme.com och sajna upp dig redan nu.
2023-10-19
Länk till avsnitt

373. Slukhål United

Harry Maguire är besviken på sin speltid efter att klubben försökt sälja honom med motivationen att speltiden skull bli skral. Jadon Sancho behöver dessutom starta om sin karriär någon stans. Messi har lång semester, men kan han lånas ut? Xabi Alonso är högvilt på tränarmarknaden och har klausul när det gäller tre specifika klubbar. Dessutom pratar vi Napoli, Lukaku och Stokes sanslösa trupp säsongen 17/18.
2023-10-12
Länk till avsnitt

PODDTIPS "...och bilen går bra?"

Ny podd från Aftonbladet. Allt om bilen du äger - eller är på väg att köpa. Bilexperterna Johan Edling och Glenn Lindberg hjälper dig hitta rätt i bildjungeln. Lyssna i Aftonbladets app.
2023-10-05
Länk till avsnitt

372. Can't see the Forest for the trees

Nottingham Forest värvade sju (!) spelare på Deadline Day och vi konstaterar att det inte var någon utfyllnad direkt som hämtades. Bayern München fick inte loss Palhinha men januari är då säsongen börjar åp riktigt. Salah ryktas fortfarande till Saudi för rekordpengar och placerar LIverpool i jakten på Mbappé. Dessutom flippar och floppar från sommaren, svar på Henderson ursäkter och lite annat. Glad höst!
2023-09-05
Länk till avsnitt

Teaser: 371. 20 storklubbar ? desto fler behov (PLUS)

Blott en dag kvar av det internationella transferfönstret. Då går #sillypodden igenom läget hos 20 av Europas största klubbar. Vilka behöver vad? Vad är på tapeten sista timmarna? Vilka är klara? Från Manchester till Paris tar vi oss igenom allt från Ansu Fatis och Ryan Gravenberchs annalkande Englandsflyttar till tre olika Joaos. Med: Patrik Syk och Makoto Asahara Det här avsnittet är exklusivt för Aftonbladet Plus- och PodMe-kunder? Gå in på kampanj.aftonbladet.se/sillypodden så kan du signa upp för Plus i två månader för 49 kronor. Sen kan du lyssna i Aftonbladets app.
2023-08-31
Länk till avsnitt

370. Upploppsrakan

Med bara dagar kvar av transferfönstret börjar några udda pusselbitar falla på plats. Lukaku till Roma till exempel. Eller vad sägs om Scott McTominay till Bayern München? Vi pratar också potentiella vänsterbackar till Manchester United och spekulerar lite runt Salahs ryktade Saudi-bud.
2023-08-28
Länk till avsnitt

Teaser - 369. En fantastisk vision (Plus)

Lyssna på hela avsnittet med Aftonbladet Plus eller PodMe Premium. Gabri Veiga nobbade Napoli och drog till Saudi. Otavio gjorde det samma och presenterades med en förvånandsvärt oblyg och obekväm presentationsvideo. Benzema bråkar med Nuno, City jagar Nunes och Eze, West Ham vill ha Kudus och Tuchel har viktiga beslut att fatta i München.
2023-08-24
Länk till avsnitt

368. Vem ska rädda Romelu?

Makoto är out men Kasper och Babilona är in så vi dyker ner i Pavards flytt till Inter, Bonucci till Union Berlin, West Hams shopping spree, omöjliga Cancelo, Greenwood, Chelseas nya målvakt och så fönstrets stora frågetecken, vem ska rädda Romelu?
2023-08-22
Länk till avsnitt

Teaser - 367. Missnöje och klausuler (Plus)

Skaffa plus på kampanj.aftonbladet.se/sillypodden eller lyssna på PodMe! Joao Felix buades ut på Wanda Metropolitano men kan Barcelona lösa en nödutgång för Atleticos rekordvärvning? Chelsea har sprungit på klausulproblem med Olise, Manchester City fortsätter jaga Paqueta och Doku, Liverpool shockade alla med att värva en 30-årig japan från Stuttgart och Leeds har fått ett spelaruppror på halsen.
2023-08-17
Länk till avsnitt

366. Chelseas dyrköpta dubbel

Neymar hittade ingen lösning med Barcelona så han gjorde som alla andra speltrötta trettioplussare och drog till Saudi för miljarder. Chelsea gick på dubbelknock i kampen om defensiva mittfältare mot Liverpool som nu står med brallorna nere och plånboken blottad. Kane torskade premiären, Chiesa ansluter till PSG, Real Madrid har skadebekymmer och Pavard frustrerad över sin uteblivna flytt till Manchester.
2023-08-15
Länk till avsnitt

Teaser - 365. Harry Kanes val (Plus)

OBS! Teaser. Lyssna på hela avsnittet på Aftonbladet Plus eller hos PodMe. Bayern München och Tottenham är överens om en övergångssumma för Harry Kane och nu är det upp till spelaren själv att fatta sitt beslut. Liverool och Chelsea saknar båda defensiva mittfältare inför mötet på Stamford Bridge på söndag men utkämpar just nu en slags förvirrad strid om Moises Caicedo och Romeo Lavia i försök att kapa varandras värvningar. Romelu Lukaku är inte välkommen någonstans och PSG vill gå vidare. Dessutom blir det extra fokus på West Ham med Kasper Ljungström.
2023-08-10
Länk till avsnitt

364. Rörigt mellan Barca och PSG

Sillymonolog 2.0! Varför har Ousmane Dembele börjat träna med Barcelona igen? Är det aktuellt med en Neymar-comeback? Det senaste i Kylian Mbappé- och Harry Kane-följetongerna. Framförallt också massvis av lyssnarfrågor att besvara. Med: Makoto Asahara.
2023-08-07
Länk till avsnitt

Teaser - 363. Raya eller Ramsdale? (Plus)

Arsenal verkar på allvar gå för David Raya som ny målvakt ? vilket onekligen väcker frågor. För inte kan väl Raya värvas som ett andraval? Men inte kan väl Ramsdale petas? Det går också att fråga sig vem som är den "skyldige" när PSG aktiverar en av Ousmane Dembeles Barcelona-klausuler. Eller för den delen vem som går vinnande ur en Dusan Vlahovic-Romelu Lukaku swap. Med: Makoto Asahara och Kasper Ljungström.
2023-08-03
Länk till avsnitt

362. Dembele-kriget

Klockan klämtar under måndagen för PSG, när de ska försöka hinna aktivera Ousmane Dembeles klausul innan midnatt. Något Barcelona skulle tolka som "en krigsförklaring" ifall fransmännen lyckas. En Dembele-transfersumma är dock inte det enda som dras från PSG-kontot vid tolvslaget då även Kylian Mbappé får sin lojalitetsbonus i samband med månadsskiftet. Manchester United betalar dyrt för danskt, Chelsea värvar franskt och Arsenal funderar (något oväntat) på att addera spanskt. Med: Makoto Asahara och Kasper Ljungström.
2023-07-31
Länk till avsnitt

Teaser - 361. "Skulle offra en vänsterfot om Kane inte hamnar i Bayern" (Plus)

Vad händer med Harry Kane? Kan Sadio Mané bli kvar i Bayern? Är David De Gea aktuell som ett andraval? Blir RB Leipzig att räkna med? Mycket tyskt i dagens sillypodd när vi ringer upp Keven Bader för att prata FC Bayern och annat. På andra orter slåss PSG och United om Rasmus Höjlund, samtidigt som Kylian Mbappé vägrar miljardförhandla med Al Hilal. I Sevilla? Där har Isco återuppstått. Med: Makoto Asahara, Filip Edvardsson och Keven Bader.
2023-07-27
Länk till avsnitt

360. Fabinhos hundar

PSG gör sitt första drag för att lösa Mbappé-knuten när de stoppar honom från att åka med på deras Japan-turné. Något som fått andra aktörer än Real Madrid att ge sig in i leken. Bayern München (och tysk media) fortsätter samtidigt med sina försök att få Harry Kane till Tyskland. Frågan är dock om Fabinho får med sig sina två franska bulldogs till Jeddah, vilket potentiellt kan vara en dealbreaker för Liverpoolbrassens påstådda flytt. Med: Makoto Asahara och Kasper Ljungström.
2023-07-24
Länk till avsnitt

Teaser - 359. Bobb och Braut (Plus)

Manchester City är på väg att göra Josko Gvardiol till den dyraste mittbacken genom tiderna, vilket man onekligen kan förstå att han blir. Riyad Mahrez är samtidigt på väg till Al Ahli, och kan ersättas med en norrman? Frågan är dock hur Fabinho och Jordan Henderson (också Saudiarabien-bound) ska ersättas i Liverpool. Joao Felix flörtar öppet med Barcelona och Chelsea tvingas potentiellt leta ny mittback efter Wesley Fofanas skada. Med: Makoto Asahara och Filip Edvardsson.
2023-07-20
Länk till avsnitt

358. Ro?rige Romelu

Romelu Lukaku har helt bränt broarna till Inter genom sitt flörtande med Juventus (och också genom sin ovilja att svara i telefon). Då värvar Inter i stället Juan Cuadrado ? för att han är gratis. Juve försöker i sin tur sälja Dusan Vlahovic till ett PSG där fansen inte vill ha honom, för att göra plats för en Lukaku som Juves fans i sin tur inte vill ha. Manchester United verkar fått sin målvakt (från Inter dessutom), Liverpools mittfältsbrist har blivit akutare och Lionel Messi går och handlar matvaror i Miami. Med: Makoto Asahara, Babilona Khosravi och Kasper Ljungström.
2023-07-17
Länk till avsnitt

Teaser ? 357. I väntan på betalning för SMS och Rice (Plus)

Sergej Milinkovic-Savic är den senaste i raden att välja pengarna i gulfen (även om Lotito fortfarande väntar på Lazios del av kakan). Kommer Liverpoolkaptenen Jordan Henderson att göra SMS sällskap? West Ham frustreras över dröjsmålet med Declan Rices Arsenalflytt, Bayern fortsätter insistera på Harry Kane och Inter fyndar (?) i Danmark. Det har dessutom blivit den tiden på året då vi påminns om världens äldsta fotbollsproffs. Med: Makoto Asahara, Kasper Ljungström och Erik Segerström.
2023-07-13
Länk till avsnitt

(Plus) 357 ? I väntan på betalning för SMS och Rice

Sergej Milinkovic-Savic är den senaste i raden att välja pengarna i gulfen (även om Lotito fortfarande väntar på Lazios del av kakan). Kommer Liverpoolkaptenen Jordan Henderson att göra SMS sällskap? West Ham frustreras över dröjsmålet med Declan Rices Arsenalflytt, Bayern fortsätter insistera på Harry Kane och Inter fyndar (?) i Danmark. Det har dessutom blivit den tiden på året då vi påminns om världens äldsta fotbollsproffs. Med: Makoto Asahara, Kasper Ljungström och Erik Segerström.
2023-07-13
Länk till avsnitt

356. En sillymonolog

Varför har Kylian Mbappe fått lagkamrater mot sig i PSG? Är verkligen Lucas Hernandez en bra värvning? Varför är det kontroversiellt att Pepelu flyttar från Segundan till Valencia? Kommer United lösa Onana och vad händer egentligen med James Ward Prowse? Och vilka skulle må bra av att värva Leon Goretzka? Från ett hotellrum i Skåne försöker Makoto Asahara svara på dessa, och massvis med andra, frågor.
2023-07-10
Länk till avsnitt

Teaser - 355. Olika Värderingar (Plus)

Lyssna på hela avsnittet i Aftonbladet Plus eller hos PodMe.
2023-07-06
Länk till avsnitt

354 - Liverpool 3.0

Dominik Szoboszlai är Liverpools nya mittfältsvärvning efter att utköpsklausulen mötts under fredagen. Men kan det bli ytterligare två mittfältsvärvningar? Mason Maount närmar sig Manchester United som behöver ersätta David DeGea vars kontrakt gick ut i helgen. Vi snackar Pau Torres, Ziyech, Pulisic och mycket mer.
2023-07-03
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.