Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

LIFETALK PODDEN

LIFETALK PODDEN

Med Anders & Karin Haglund

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

lifetalkpodden.se

Avsnitt

LifeTalk Podden #13

Ett riktigt ögonöppnande avsnitt där vi pratar om allt från fobier och ätstörningar till självförtroende, osäkerhet och tacksamhet. Vi går då även mer till grunden om vad som orsakar allas våra utmaningar och problem. Lyssna med nyfikenhet och fascination till hur vi avtäcker potentialen hos vår mänskliga hjärna och hur vi kan använda den för att lyssna till vår egen visdom.
2021-02-19
Länk till avsnitt

LifeTalk Podden #12

Vad kan man egentligen göra när folk pratat bakom ryggen på en? Går det att göra något åt att man ibland känner sig som att all energi sugits ur en? Vad är egentligen bästa strategin för att hitta den rätta att dela livet med? Dessa spännande och användbara frågor tar vi oss an i detta avsnitt. Dessutom hur man lär sig lyssna på sin visdom trots att den viskar bakom intellektet som skriker. Som du förstår mycket av värde för livet ...
2021-02-04
Länk till avsnitt

LifeTalk Podden #11

I detta avsnitt hann vi med att beröra allt från hemma-arbete och hur vi håller vår arbetsmoral på egen hand till hantering av oro, ångest och att få till ett njutbart träningsupplägg. Mycket att bli inspirerad av med andra ord för vem vill inte i dessa tider bli bättre på fokuserat hemarbete? För att inte tala om att undvika oro och ångest i största möjliga grad. Lägger vi sedan till att skapa en livsstil där träningen blir en naturlig och uppskattad del av vardagen snarare än ytterligare ett ?måste? - ja, då har vi en timme av lyssning du bara inte vill missa.
2021-01-22
Länk till avsnitt

LifeTalk Podden #10

Första avsnittet på 2021 pratar vi om mål på ett annorlunda sätt. Hur vi kan sätta en riktning och skapa möjlighet bli än mer förälskade i livet på vägen mot att uppnå det vi vill? Du får även tankar om hur vi i dessa tider kan sträcka ut en hand, om inte annat digitalt, i dessa tider när många mår dåligt och lider av ensamhet. Sedan pratar vi om det lättsamma ämnet döden och hur förståelse för olika sätt att sörja kan hjälpa oss komma ur en kanske destruktiv loop av sorg. Vi hoppas att ni får med er mängder av insikter från vårt 10:e avsnitt :-)
2021-01-07
Länk till avsnitt

LifeTalk Podden #9

Ett sprudlande avsnitt med mycket matnyttigt och insikter som kan förändra destruktiva beteenden. Skillnaden på att följa inspiration istället för att jobba på att hålla uppe motivationen. Kan med mentala förändringar få fart på karriären och tjäna mer pengar? Mängder att vara nyfiken och lära av när du går in och lyssnar ...
2020-12-25
Länk till avsnitt

LifeTalk Podden #8

I detta spännande avsnitt tar vi bland annat upp kontrollbehov och hur det uppkommer. Dessutom får du ett enkelt test som visar om du är beroende av något. Om svaret JA kan då en missad mental bussfärd vara det bästa som hänt? Är du nyfiken på svaret så är det här något du verkligen vill lyssna på ? Läs mer på lifetalkpodden.se Där kan du också beställa vårt populära konversationsspel LIFETALK.
2020-12-11
Länk till avsnitt

LifeTalk Podden #7

Vill du lära dig hur du styr ditt fokus genom att ställa superba frågor till dig själv? Varför är hjärnans retikulära aktiveringssystem så avgörande för oss och vad är det egentligen? Hur kan du behålla en hög energi och positivet efter jobbet när du kommer hem till familjen? Är du nyfiken på svaren så lyssna på detta intressanta avsnitt ... Läs mer på lifetalkpodden.se Där kan du också beställa vårt populära konversationsspel LIFETALK.
2020-11-25
Länk till avsnitt

LifeTalk Podden #6

Ett avsnitt sprängfyllt av idéer, tips och verktyg. Vi utforskar principen bakom allas vår mänskliga psykologi och vilken enorm skillnad det gör i vardagen att oftare att ha mental klarhet. Här tar vi upp allt från tankens kraft och kraftlöshet till hälsoångest, vad man kan göra när man inte synkar med en kollega och hur man som förälder kan få något ännu bättre än tålamod. Läs mer på lifetalkpodden.se Där kan du också beställa vårt populära konversationsspel LIFETALK.
2020-11-13
Länk till avsnitt

LifeTalk Podden #5

I detta avsnitt pratar vi om prestationsångest och hur man kommer runt den. Att gå från pressad och stressad till att kunna lägga själ & hjärta bakom att göra sitt allra bästa. Vi svarar även på en fråga om att byta jobb och hur man listar ut vilket jobb man ska söka. Det och mycket annat som gör direkt skillnad i vardagen får du ta del av medan du lyssnar. Så låt dig inspireras och få nya insikter när Anders besvarar lyssnarnas frågor kring mental hälsa, välmående och personlig utveckling. Läs mer på lifetalkpodden.se Där kan du också beställa vårt populära konversationsspel LIFETALK.
2020-10-29
Länk till avsnitt

LifeTalk Podden #4

I detta avsnitt tar vi upp frågor om hur man slutar älta, blir av med dåliga vanor och hur man enklast skapar nya och bättre vanor. Dessutom svar på vad vi kan göra för att minska på stressen inför viktiga möten och andra tillfällen där vi vill få fram vårt bästa. Det och mycket annat som gör direkt skillnad i vardagen får du ta del av medan du lyssnar. Så låt dig inspireras och få nya insikter när Anders besvarar lyssnarnas frågor kring mental hälsa, välmående och personlig utveckling. Läs mer på lifetalkpodden.se Där kan du också beställa vårt populära konversationsspel LIFETALK. Anders svarar även på en fråga om rädslor och fobier, hur vet man skillnaden och finns det sätt att faktiskt snabbt och enkelt sätt bli av med just rädslor och fobier. Användbara svar på det och mängder med härliga och intressanta sidorspår i detta avsnitt.
2020-10-15
Länk till avsnitt

Lifetalk Podden #3

I poddens 3:a avsnitt djupdyker vi i ämnet Mental Klarhet och vad innebär det egentligen. Hur vet man om man har det och hur kan vi mentalt öppna upp oss för att glädjefyllt åka med på livets berg och dalbana. Istället för att vara rädda för vår egen upplevelse vara bekväma även med det obekväma så att vi kan välkomna alla de olika känslor och upplevelser som livet ger oss. Anders svarar även på en fråga om rädslor och fobier, hur vet man skillnaden och finns det sätt att faktiskt snabbt och enkelt sätt bli av med just rädslor och fobier. Användbara svar på det och mängder med härliga och intressanta sidorspår i detta avsnitt.
2020-10-01
Länk till avsnitt

Lifetalk Podden #2

I detta avsnitt svarar Anders på lyssnarfrågor som hur man hämtar kraft och mod att möta en ny partner efter flera separationer. Belyser hur man undviker att låta gamla ?smärtor och oförrätter? hindra dig från att gå in med en ny fräschör och ett klart tänkande i nya situationer. Dessutom får du reda på hur man vet om man är ämnad för ett visst jobb eller ska satsa på något annat. Anders får också en möjlighet att dela med sig lite av hur han själv lyckats med att bli en väldigt uppskattad föreläsare och den roligt krokiga resan dit. Sen det här med tonåringar och nya redskap för att behålla mer av sin egen kraft och energi precis när man behöver den. Ett späckat avsnitt värt att lyssna på med andra ord.
2020-09-18
Länk till avsnitt

Lifetalk Podden #1

I Lifetalk poddens första avsnitt handlar frågorna om allt från energitjuvar och hur man ?gör slut? med dessa på ett snyggt sätt. Hur man vågar lita på sina beslut och veta när man faktiskt är kapabel att kunna lita på sig själv och inte. Du får också höra Anders tips om hur man kan finnas där för varandra och på bästa sätt hjälpa sin partner när denna lider och går igenom svårigheter. Hur kan man bli starkare mentalt och lindra rädsla och oro som kan komma av tuffa besked. Läs mer på lifetalkpodden.se Där kan du också beställa vårt populära konversationsspel LIFETALK.
2020-09-01
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.