Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Kungligt

Kungligt

Jenny Alexandersson och Sara Ericsson bevakar allt som rör kungahuset till fest och till vardags. Glitter och glamour med en unik inblick bakom de kungliga kulisserna. Kungligt helt enkelt!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

aftonbladet.se

Avsnitt

Allvarliga mobbing-anklagelser mot Meghan

Harry och Meghan kommer tala ut i en intervju med Oprah Winfrey och brittiska kungahuset kontrar med ett tv-framträdande med drottningen. Vi går igenom allt som har hänt sedan sist - Harrys talkshowdebut, den dramatiska tv-reklamen, de allvarliga mobbinganklagelserna mot Meghan och alla privata detaljer kring parets familjeliv. Vi pratar också om prins Andrew och de ökade kraven på hans titlar samt varför man jämför Harry med prinsessan Madeleine. Dessutom svarar vi på flera lyssnarfrågor, bland annat hur hovnigningar funkar. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2021-03-05
Länk till avsnitt

Allt om Meghan och Harrys tuffa Megxit-beslut

Megxit är ett faktum på allvar. Vi analyserar hela händelseförloppet från drottning Elizabeths pressmeddelande med hårda krav till parets kaxiga svar. Vi diskuterar de smarta besluten, Meghans politiska ambitioner, den avslöjande intervjun med Oprah Winfrey - och vad som händer nu. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2021-02-22
Länk till avsnitt

Harry och Meghan har inte en chans

Harry och Meghan ska tala ut i Oprah Winfreys program. Vi analyserar det vågade beslutet och pratar om konsekvenserna av parets agerande. Brittiska hovet är inte roade. Vi pratar också om prinsen som lades in på sjukhus, drottningen som skickades med ambulans för att undersökas av läkare och varför tyska medier så totalt missuppfattade hela händelsen vid Drottningholm. Vi diskuterar även de nya uppgifterna kring prinsessan Latifa som försökte fly från sin familj i Dubai. Det har äntligen kommit ett livstecken - men vad händer egentligen med prinsessan i fångenskap? Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2021-02-19
Länk till avsnitt

Chris O?Neills hemliga konton

Chris O?Neill har blivit medlem på den nya appen Clubhouse och Jenny och Sara går igenom vilka som ingår i hans personliga nätverk. Och det är verkligen en och annan som förvånar! I veckans avsnitt avhandlas även den nya brittiska kungliga bebisen, drottningens svärson som ansökt om skattebidrag under coronapandemin och prinsessan Märtha Louises som för första gången berättar om vad som hände dagen då Ari Behn tragiskt gick bort. Dessutom får vi lyssna på när Meghan får snuskiga frågor om Storbritannien. Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson
2021-02-12
Länk till avsnitt

Meghans namnproblem upprör en hel värld

När Meghans tilltalsnamn tas bort på Archies födelseattest exploderar kritiker och sociala medier-kombatanter. Vems är felet och varför ändrar man i ett födelsedokument? Jenny och Sara reder ut problemet bakom veckans mediala bomb. De pratar även om drottning Elizabeths kommande möte med USA:s nye president Joe Biden, Trumps alla etikettsbrott och varför Meghan inte vill träffa kungafamiljen i sommar. Dessutom riskerar en omtalad miljonär och oppositionsledare många år i fängelse för att ha ifrågasatt kopplingar mellan Thailands kungahus och ett vaccinföretag. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2021-02-05
Länk till avsnitt

Hovanställda tvingas vittna i rättegång

Harry och Meghans rättegång mot brittiska tidningar kommer allt närmare. Fyra viktiga hovanställda kan tvingas vittna i rätten - en mardröm för de lojala medarbetarna. Vi pratar även om Harry och Meghans märkliga agerande mot de stora onlineplattformarna och vi avslöjar vem i kungahuset som jobbar hårdast. Dessutom berättar vi om prinsessan Dianas okänd arv och vem som förstörde delar av det viktiga arvet. Och så tar vi upp Chris O?Neills affärer och bolagen som han lagt ner. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2021-01-29
Länk till avsnitt

Prinsessans shaman charmar Los Angeles jetset

Kungligheternas fixering vid tv har just nu inga gränser. Shaman Durrek är med i Netflix nya succéserie "Bling Empire" där han utför healing på superrika människor i Los Angeles. Samtidigt syns prinsessan Märtha Louise i en ny norsk tv-serie och Meghan Markles pappa gör en dokumentär om sin dotter. Harry och Meghans vän ger oss en inblick i parets liv och mående i USA. Samtidigt som Harry och Meghan glider allt längre från kungafamiljen tar en annan kunglighet allt större plats för att fylla parets tomrum. Vi pratar även om släktingen till drottning Elizabeth som åtalas för sexuella övergrepp och så tar vi en titt på tjuven som stal från brittiska kungafamiljen - han har nu fått sitt straff. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2021-01-22
Länk till avsnitt

Regenterna vaccineras mot covid-19

Danska och norska kungaparen har redan fått sina första sprutor, drottning Elizabeth likaså. I veckans avsnitt pratar vi om varför kungar och drottningar får gå före i vaccin-kön och varför svenska kungaparet inte har fått vaccin ännu. Vi diskuterar även ett oväntat beslut från prins Harry och Meghan och analyserar parets första egna podd. Dessutom har en regent öppet gått ut och kritiserat USA:s president Donald Trump och vi ställer frågan om man verkligen får göra så som kunglig. Vi tar oss även en titt på ex-kung Juan Carlos och vad som hände med hans önskan om att få återvända till Spanien efter alla skandaler och livet i exil. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2021-01-15
Länk till avsnitt

Allt om Megxitåret

Nu har drottning Elizabeths prövoår för Harry och Meghan snart passerat. Hovet och drottningen ska göra en utvärdering av parets liv utanför slottsväggarna. Vi analyserar framtiden och vad som komma skall - men framför allt blickar vi tillbaka och summerar alla händelser, skandaler och beslut som skakat brittiska kungahuset och Harry och Meghan. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2021-01-07
Länk till avsnitt

Nyårsspecial

2020 är slut och vi sammanfattar det kungliga året. Harry och Meghan stod för årets största bomb när de meddelade att de lämnar det brittiska kungahuset. Vi pratar om de viktigaste händelserna och skandalerna kring paret. Vi tar även upp hur corona förändrade kungligheternas sätt att arbeta. Vem var förebild och vem klampade i klaveret? Vi tar upp prins Andrew, hemliga bröllop, kommande bebisar och mycket mer. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-12-31
Länk till avsnitt

Silvia- En drottning i tiden

Drottning Silvia räddade den svenska monarkin och banade väg för en ny typ av kungligt arbete. Nu fyller drottningen 77 år och i veckans avsnitt av Kungligt pratar Jenny & Sara om jubilaren. Hur var egentligen kungen och drottningens första dejt och hur entrade Silvia rollen som Sveriges drottning. Så ifrågasatte hon det mansdominerade hovet och vågade prata om svåra ämnen för de utsatta i samhället. Jenny och Sara avslöjar drottningens favoritgodis och andra saker du inte visste om Silva, och så firas drottningens födelsedag på Drottningholms slott. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-12-23
Länk till avsnitt

Harry och Meghans miljonkupp med svenskt företag

Harry och Meghan har skrivit kontrakt med Spotify vilket har väckt stor förvåning runt om i världen. Nu ska paret starta en podd och vi berättar allt vi vet om innehållet. Vi pratar även om ex-kung Juan Carlos och hans önskan om att få återvända till Spanien efter alla skandaler. Vi pratar även om den nya kungliga bebisens framtid, om kungens omtalade uttalande om coronastrategin och om prinsessan Märtha Louise ekonomiska kris. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-12-18
Länk till avsnitt

Nobelspecial

Frasande sidenklänningar, glittrande juveler, förstklassisk underhållning och en fyra timmar lång lyxmiddag. Champagne i glasen och festglada gäster. När Nobelfesten ställs in på grund av corona ger vi dig det allra bästa från de senaste årens banketter. Vi ger dig detaljer, hemligheter och kunglig glans. Dessutom mycket bakom kulisserna-snack från när Jenny var gäst på Nobelfesten. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-12-10
Länk till avsnitt

Prinsessan Madeleines stora dilemma

Prinsessan Madeleine står inför ett svårt val i jul och Meghan Markle har fått en iskall nobb från hovet efter sitt öppenhjärtiga avslöjande. Vi pratar även om tjuven som under lång tid lyckades stjäla flera riktiga dyrgripar från drottning Elizabeth. Dessutom pratar vi om kungligheter och kontroversiella modeval - som får kritikerna att rasa. Vi frossar även i kungafamiljernas julmys. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-12-04
Länk till avsnitt

Prinsparet har drabbats av covid-19

Prinsparet har testat positivt för covid-19 och isolerar sig hemma på Djurgården. Hertiginnan Meghan berättar själv om sitt missfall och den stora sorgen. Vi pratar om Meghans extremt privata text och hur hon beskriver händelsen. Vi analyserar även det faktum att svenska hovet ställde om totalt när ekonomin höll på att knäcka verksamheten och vi svarar på en väldigt kontroversiell lyssnarfråga om skönhetsoperationer. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-11-26
Länk till avsnitt

Hemliga dokumenten avslöjar sanningen om Meghan

Dokument från High Court i London visar att Meghan trots allt hade kontakt med författarna till biografin Finding Freedom ? och det förändrar allt i rättsprocessen! Nu erkänner hon något som hon hela tiden förnekat. Jenny och Sara pratar även om brittiska kungahuset påverkas av skandalerna i The Crown och hur prins Charles vänner rasar över hur han porträtteras i serien. Återigen kommer de skamliga händelserna kring drottning Elizabeths kusiner upp i ljuset. Dessutom planerar prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek förlovning. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-11-19
Länk till avsnitt

Mystiska kvinnan vid drottningens sida

En okänd kvinna dök plötsligt upp vid drottning Elizabeths sida under en minnesstund. Vi berättar allt om kvinnans uppdrag. Vi pratar även om Harry och Meghans övertramp på kyrkogården, skandalen kring kungens kock och varför drottningen nobbade sitt barnbarns önskan. Dessutom svarar vi på frågor om tronföljden och homosexualitet.
2020-11-13
Länk till avsnitt

Prinsessan förföljdes av en stalker

Den nederländska prinsessan jagades av en farlig man och nu har han ställts inför rätta. Vi pratar även om shejken som påstår sig ha fått ett helt nytt coronavaccin. Prins William dolde sin sjukdom för hela världen och vi vet varför! Vi diskuterar även hur Meghans historiska handling påverkar den brittiska monarkin och hur det svenska kungahuset ska klara sig ur den ekonomiska knipan. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-11-06
Länk till avsnitt

Drottningens okända dubbelgångare avslöjad

Drottning Elizabeth får hjälp av en okänd brittisk kvinna i tuffa situationer. Harry och Meghan skapar oro kring prinsessan Dianas gamla smycken. Det holländska kungaparet tvingades be om offentlig ursäkt efter en skandalresa till Grekland. Vi pratar även om prins Daniels coronatest och Märtha Louises och Shamanens samtal om sexualitet och relationer. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-10-23
Länk till avsnitt

Kampen för den kidnappade prinsessan

Den arabiska prinsessan hålls fortfarande fången, nu gör hennes vänner allt för att rädda henne. Drottning Silvia ställde experterna mot väggen under coronabesöket. Kommer Thailands kung sparkas ut ur Tyskland? Kritiken mot hans extravaganta lyxliv växer. Självklart diskuterar vi också det senaste kring Prins Harry och Meghan Markle. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-10-15
Länk till avsnitt

Kungahuset i ekonomisk knipa

Kungliga slotten ekar tomma. Besökarna sviker under coronakrisen, vi pratar om lösningen för hovet. Kungen tog 2019 beslutet att utesluta barnbarnen från kungahuset. Vi går igenom allt som hänt med de små efter förra årets överraskande beslut. Vi diskuterar även kung Albert av Belgiens okända dotter och det trauma hon gick igenom innan domstolen slog fast hennes rättigheter. Vi analyserar också Meghan Markles chanser att ge sig in i politiken. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-10-09
Länk till avsnitt

Älskarinnans barn och de kungliga titlarna

Ex-kungen av Belgien har hamnat i ett rättegångsdrama kring kungliga titlar nu när hans älskarinnas dotter kräver sina rättigheter. Rykten säger att Harry och Meghan planerar att spela in en dokusåpa om sig själva till Netflix. En ny kunglig bok fokuserar på brödernas relation. Men kanske är det en annan bok som kommer få mest uppmärksamhet i höst - boken om Epstein och hans kopplingar till Europas kungligheter. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-10-02
Länk till avsnitt

Trumps attack på Meghan i Vita huset

Donald Trump dissar Meghan på en presskonferens i Vita huset efter parets senaste kampanj. Rättegången mot brittiska tidningar verkar aldrig få ett slut och Meghan gör något oväntat drastiskt. Vi pratar även om drottning Silvia som debuterar i en podcast och får en fråga hon vägrar svara på. Dessutom får norska kungahuset återigen kritik för hur de hanterar corona. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-09-25
Länk till avsnitt

Kungligheternas dolda förmögenheter

Nu är det avslöjat att drottning Elizabeths privata förmögenhet är mycket större än man trott. Men hur står det till med finanserna hos det svenska kungahuset och vilka kungliga familjer är rikast i världen?. Allt det pratar vi om i veckans avsnitt. Dessutom diskuterar vi bilden på prins Harry som avslöjar allt. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-09-18
Länk till avsnitt

Förlorade titlar och hjärtekrossande kritik

Britterna rasar efter Netflixmiljonerna och Harry och Meghan kan komma att förlora sina sista titlar. Vi berättar allt om krishanteringen efter monsterdealen. Vi pratar även om prinsessan Sofia som öppet berättar om hur ledsen hon blir av jobbkritiken. Och så pratar vi om klädkoden som får drottningen och prinsessorna att välja vitt och svart från topp till tå. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-09-11
Länk till avsnitt

Prinsessan Dianas död

Prinsessan Diana var den mest omskrivna och beundrade kvinnan av sin tid. Men den 31 augusti 1997 förlorade hela världen ?folkets prinsessa? när bilen Diana färdades in kraschade i en tunnel i Paris. Hon blev bara 36 år gammal. I veckans avsnitt berättar vi allt om olyckan som fick en hel värld att förlamas av sorg - och hur Dianas död kom att skaka om hela det brittiska kungahuset.
2020-09-04
Länk till avsnitt

Hemligt bröllop och stöld på Buckingham Palace

Kungligt med Jenny & Sara är tillbaka! I veckans avsnitt sammanfattar vi vad som hänt i den kungliga världen på sista tiden. Ett kungligt bröllop har ägt rum- i hemlighet, skatter har stulits från Buckingham Palace, detaljer avslöjas om Harry & Meghan i en ny bok och kronprinsessan Victoria och prins Daniel har varit på bröllop. Jenny & Sara besvarar lyssnarfrågor om kronprinsessan Margaretas arv och hur kronprinsessan Victorias framtida kröning kommer att se ut. Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson
2020-08-28
Länk till avsnitt

Semestrande kungligheter- här spenderar de helst somrarna

Hur ser de kungliga semestrarna ut för Europas kungahus? Vem är det som förvarar flingpaket i fönstret vid det franska vinslottet och vilken ön räddar kungligheterna från fotografer? Sommartraditionerna går i arv och lever vidare. Jenny och Sara pratar om de kungliga somrarna och slottsliknande sommarstugorna. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-07-31
Länk till avsnitt

Solliden - ett slott byggt på en kärlekshistoria

I veckans avsnitt av Kungligt sommarspecial pratar vi om kungafamiljens sommarresidens Solliden. Den spännande historien om slottet, drottning Victoria, kungafamiljens koppling till platsen och varför det blivit deras älskade sommaroas.
2020-07-24
Länk till avsnitt

Spännande detaljerna från Victoriadagen och mer om prins Andrew-skandalen

Kronprinsessan Victoria firade sin 43-årsdag på ett annorlunda sätt, hennes favoritlåt avslöjades och prinsessan Estelle rockade loss till en ny idol. Prins Andrew jagas av FBI och hans anseende har sänkts ytterligare efter att en nya bilder från drottning Elizabeths tron kommit upp till ytan. Prinsessan Märtha-Louise av Norge har besökt Sverige för att gästa en podcast där hon delar med sig av detaljer från livet och hennes förmåga att tala med änglar. Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-07-17
Länk till avsnitt

Victoria- en hyllad kronprinsessa

Veckans avsnitt tillägnar vi kronprinsessan Victoria. Vem är hon, hur såg uppväxten ut och vad är det som gör henne till en av världens mest populära kungligheter? Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-07-10
Länk till avsnitt

Harry & Meghan i blåsväder-igen

Kronprinsessan Victoria gör något historiskt och prinsessan Madeleine missar sommaren på Solliden för första gången någonsin. Det råder ett bajskaos på drottning Elizabeths slott Balmoral och Harry och Meghan är åter ute på tunn is efter det vågade beslutet. Allt detta och lite till i veckans avsnitt av Kungligt. Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-07-03
Länk till avsnitt

Prinsbröllopet i detalj

Den 13 juni 2015 sade prins Carl Philip och fröken Sofia Hellqvist ja till varandra i Slottskyrkan. I veckans avsnitt upplever vi bröllopsdagen med alla detaljer och fina ögonblick. Dessutom pratar vi om den omtalade bröllopsuppladdningen som anordnades i ett hemligt bergrum. Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-06-26
Länk till avsnitt

Kronprinsessparet tio år som gifta

Den 19 juni firar kronprinsessan Victoria och prins Daniel tio år som gifta. Jenny och Sara spolar tillbaka tiden för att återupplever bröllopet och decenniets största kärleksfest. Med alla tillhörande detaljer från festerna i dagarna två, vigseln, dolda budskapet i diademet, talen, blomsterdekorationerna, låtvalen i kyrkan och den hemliga färden till bröllopsresan. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-06-18
Länk till avsnitt

Prinsessan på Ikea och udda fotomiss vid slottet

Varför bär inte de manliga kungligheterna folkdräkt? Det svarar vi på i veckans podd. Dessutom pratar vi om prinsessan som firade sin födelsedag på Ikea. Och varför ser drottning Elizabeth och prins Philip så konstiga ut på senaste bilden? Ex-kungen av Spanien och den brittiska prinsen har åter hamnat i trubbel med rättvisan och prisad mordutredare får ta emot medalj av kung Carl Gustaf.Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-06-12
Länk till avsnitt

Kungligt bröllop med Hollywoodglamour och en prins som riskerar livet i coronakrisen

Allt om det lyxiga prinsessbröllopet ? i år firar prinsessan Madeleine och Chris O'Neill 7 år som gifta. Jenny och Sara pratar om alla bröllopsdetaljer och klänningskaoset som drabbade prinsessan bara minuter före vigseln. Dessutom pratar vi om prinsen som trotsar alla corona-regler och riskerar livet för att festa med överklasskompisarna. Och så blir nationaldagsfirandet för kungafamiljen.Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-06-05
Länk till avsnitt

Strumpbyxbråk & nya kungliga traditioner

Två kungligheter har hamnat i bråk om strumpbyxor, prins Carl Philip har inspirerats av sin fru, Beatrice vittnar om sin skolgång, William och Kate agerar bingovärdar och banar väg för nya kungliga traditioner. Jenny och Sara svarar på lyssnarfrågor bland annat om varför inte myrtenkvisten finns med i norska bröllopstraditioner.Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-05-29
Länk till avsnitt

Kungliga bröllopsminnen och sorgen efter prinsessans död

Världen har förlorat en prinsessa. Carl Philip och Sofia avbryter ett samarbete efter skandalen, Harry & Meghan firar två år som gifta och prinsessan Eugenie har inspirerats av svenska kronprinsessan Victoria. I Norge fick vi äntligen se norska kungafamiljen, Sarah Ferguson har lanserat barnböcker och drottning Elizabeth har avslöjat sin favoritblomma.Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-05-22
Länk till avsnitt

Ex-kungens trubbel med rättvisan

Det har skett en hemlig flytt mitt i coronakrisen, världen har fått en ny prins och prins Andrew är åter i blåsväder. Thailands kung gömmer sig på lyxhotell i Tyskland, Harry och Meghans liv blir film och Spaniens ex-kung misstänks för mutbrott. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-05-15
Länk till avsnitt

Hyllad prinsessa och skakig boklansering

Meghan och Harrys bok får världen att rasa och i veckans avsnitt berättar vi allt om boken som kan få det brittiska hovet att gunga rejält. Shaman Durek har gjort det igen! Vi diskuterar vad det var som fick prinsessan Märtha Louises pojkvän att återigen hamna i blåsväder. Dessutom svarar vi på intressanta och knepiga lyssnarfrågor!Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-05-08
Länk till avsnitt

Kungen och drottningen - en kärlekshistoria

I veckans avsnitt gratulerar vi kungen på hans 74-årsdag med hela den fantastiska historien om hur kungen träffade drottning Silvia för 48 år sedan. Vi berättar vad som egentligen hände efter att det sa ?klick? på vip-läktaren i München - och varför drottningen alltid kommer skratta gott när hon hör orden tjurlekar och peruker.Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-04-30
Länk till avsnitt

Nya avslöjanden om Harry & Meghan

Hemliga sms avslöjar sanningen om Harry och Meghan som trappar upp kriget mot media. En kunglighet som aldrig uttalar sig i media är drottning Elizabeth som varit regerande drottning i 68 år. Vi pratar om hennes väg till tronen. Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-04-24
Länk till avsnitt

Kärlekshistorien mellan drottning Margrethe & prins Henrik

Drottning Margrethe fyller 80 år, vem är hon egentligen och hur startade kärlekshistorien med franska diplomaten Henri Laborde de Monpezat? I veckans avsnitt gör vi en djupdykning i danska drottningens liv. Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-04-17
Länk till avsnitt

Kungliga tal och inställda firanden

I veckans avsnitt av Kungligt analyserar vi drottning Elizabeth och kung Carl Gustafs unika tal. Varför firar den engelska monarken födelsedagen två gånger per år? Vi pratar om de tre storslagna födelsedagsfiranden som inte blir av samt svarar på lyssnarfrågor. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-04-10
Länk till avsnitt

Förbannelsen över Monaco

I veckans avsnitt pratar vi om Hollywoodstjärnan som fick sin prins och hela världen bländades av deras glamourösa liv. Bakom palatsets sagoväggar fylldes äktenskapet av skandaler som slutade med en dödskrasch. Grace Kellys tragiska död kom att påverka barnens liv. Efter år av sökande och festande fann den eviga ungkarlen Albert sin kärlek och säkrade upp furstendömets framtid.Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-04-03
Länk till avsnitt

Kungligt coronaspecial

I veckans avsnitt snackar vi om hur Europas kungahus hanterar det rådande läget, drottning Elizabeth har flytt till Windsor, två kungligheter har smittats och en kung har abonnerat ett helt lyxhotell för att klara krisen. Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-03-27
Länk till avsnitt

Prinsessan Hayas flykt från sin make - emiren av Dubai

I veckans avsnitt pratar vi om prinsessan Hayas flykt från sin make, emiren av Dubai. Vi pratar också om Prins Harry och Meghan Markles sista kungliga framträdande.Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson
2020-03-20
Länk till avsnitt

Estelles skola stängd - så hanterar kungligheterna coronaviruset

I veckans avsnitt av Kungligt med Jenny och Sara pratar vi om hur coronaviruset påverkar den kungliga världen. Vi pratar också om några av de brott som drabbat kungligheterna genom åren. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-03-06
Länk till avsnitt

Prins Harrys märkliga vändning

I veckans avsnitt pratar vi om Prins Harrys märkliga vändning kring sin titel, hur kungligheterna firar sportlov och hur det egentligen ligger till med prinsessan Märtha Louise och hennes pojkvän.Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
2020-02-28
Länk till avsnitt

Estelle - så fostras en blivande drottning.

Estelle har fyllt 8 år och går redan i "drottningskola". Vi avslöjar allt om hur en blivande drottning fostras och utbildas. Dessutom frossar vi i bröllopsminnen från Victorias och Daniels stora dag. I år har de varit gifta i 10 år.
2020-02-21
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.