Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Snacka Videospel

Snacka Videospel

Snacka Videospel är den bästa (känns lite fel att skriva så men det är sant) podcasten om Tv-spel, vi heter det vi är kort och gott. Max och Simon bjuder varje tisdag på videospels snack om denna underbart interaktiva värld vi älskar.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podcasts.apple.com/se/podcast/snacka-videospel/id1125761023

Avsnitt

241. Vi har spelat Outriders! Och allt om veckans State Of Play!

Playstation höll en State of Play med nyheter och utannonseringar, var det något att ha? Vi rapporterar ALLT om det ,vi avslöjar också vilka spel som blir playstation plus spel och Games with gold, pratar om varför Microsoft MÅSTE göra en kart racer och vad Playstation VR 2 kommer vara. Vi har också spelat Outriders, hur bra verkar detta Gears of War doftande spel? ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-03-02
Länk till avsnitt

240. Allt om Nintendo Direct, vad håller Nintendo på med? ?

Nintendo har hållit en av sina största Nintendo Directs någonsin och Blizzard är igång med Blizzcon, vi rapporterar såklart om ALLT! Take Two pratar om rockstar efter rykten om att GTA VI kommer vara ett onlinespel och vilket spelserie kommer bli film och tv-serie 2022!? Max och Simon har även spelat betan av Roller Champions, är det något att ha? Vi har också spelat ny-släppta Tales from the Boarderlands, är det Disney-klass på det? Max går även igenom sin gameplay-loop och loadout i Warzone, Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-02-23
Länk till avsnitt

239. Ska du spela Little Nightmares II, Super Mario 3D world eller Persona 5 Strikers!?

Nytt Svenskt spel blir de ett av de mest populära spelen i världen över elgen, flera storspel har äntligen fått releasedatum och Nintendo har planer för flera Zelda spel!? Max och Simon har spelat Little Nightmares 2, hur läskigt är det egentligen och vad faller spelet på? Max har också spelat Super Mario 3D World + Bowsers fury och veckans inhoppare, Dennis, känd som vår Facebook redaktör ger oss en rundown av Persona 5 Strikers, Simon och Dennis gör också upp i liten tävling om E3 kunskap! Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-02-16
Länk till avsnitt

238. Vad är problemet med Destruction Allstars egentligen!?

Varför säger Capcom att Playstation 5 är bättre än Xbox Series X? Vi kommer få ett nytt Battlefield och ett av världens största företag stänger ner sin största spelutvecklare!? Max och Simon har också spelat Destruction Allstars, hur bra eller tråkigt är spelet och vad kan behövas för att rädda spelet? De har också spelat Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, hur mysigt är det och kan simon äntligen uppskatta ett JRPG? Vi spanar också in playstation 5 versionen av Control, hur mycket snyggare är det? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-02-09
Länk till avsnitt

237. Vi spelar Cyber Shadow och vilket spel blir gratis till Ps5!? ?

Dessa spel får du till Playstation plus i Februari! EA games startar en ny spelstudio för att fokusera på ett spel och Max gråter av lycka och varför förväntar vi oss en Metal Gear Solid Remake!? Max har spelat Cyber Shadow och tillsammans har killarna kört Monster Hunter World, Simon har också spelat The Last of Us Part II på Playstation 5, har de uppdaterats för nästa generation? ?Max har också testat nästa generations headset med Sonys nya Pulse 3D headset, hur mycket headset får man för pengarna? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-02-02
Länk till avsnitt

236. Får vi hjärtinfarkt av Resident Evil 8 eller Hitman 3!?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Santa Monica studios jobbar på ett nytt spel som inte är God Of War: Ragnarök? Blizzard köper upp en ny-hyllad spelstudio och en av de mest legendariska spelstudiorna lägger ner sin verksamhet nu för gott?R.I.P Vi har också spelat Resident Evil 8 demot, hur många hjärtattacker fick man av det? Och Hitman 3! Är det en HIT? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-01-26
Länk till avsnitt

235. Nytt open world Star Wars-spel och Indiana Jones blir AAA-spel! ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Oper world Star Wars spel och ett helt nytt Indiana Jones spel från LucasFilmGames men båda spelen utvecklas i Sverige!? Capcom kallar till presskonferens och vilka spel har sålde bäst 2020 till Playstation 5? Max har beat-em-uppat fiender i Scott Pilgrim Vs. The World: The Game och åkt motocross i MXGP 2020, The Official Motocross Videogame, hur är egentligen världens mest simulerade crossupplevelse? Simon har spelat 7 Days to Die , hur är det spelet 2021? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-01-19
Länk till avsnitt

234. Vår stora guide till spelåret 2021! Alla spel du inte bör spela! ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Stor guide! Vi pratar om alla kommande spel 2021 och hypar, pratar och diskuterar vilka spel vi kommer spela och vad som kan tänkas komma! Vi avslöjar också en backdoor-shady-deal som Microsoft haft med en batteritillverkare, varför CD Project red måste betala böter och varför vi troligtvis inte kommer få se detta klassiska Sony IP på Playstation 5? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-01-12
Länk till avsnitt

233.Vad är Nintendos Planer för 2021!? ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Dessa spelen får du till Playstation plus i januari, ett legendariskt spel teasas att komma tillbaka och Nintendo avslöjar deras största spel 2020. Vi spekulerar och pratar om vad Nintendo har att erbjuda spelåret 2021 som trots allt börjat ganska bra! Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-01-05
Länk till avsnitt

232. Världens Största Game of the Year Special! ?

Lyssna på världens största Game of the Year Special när vi går igenom årets vapen, årets story, årets presentation, årets kontroll, årets indie, årets moment, årets ljuddesign, årets besvikelse, årets positiva överraskning och SÅ mycket mer! Trevlig lyssning och Gott nytt år! Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-12-29
Länk till avsnitt

231. Åka till Super Mario World i Osaka?? Och årets julklapp! ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Cyberpunk 2077 tas bort för försäljning, Bethesta snor Naughty Dog anställda och satsar på ett nytt AAA-spel och ännu en titel blir Xbox exklusiv. Simon har spelat Cyberpunk 2077 på sin monster PC, är de bättre än på konsol och Max har tagit några bossar i Demon?s Souls, hur lätt var det? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-12-22
Länk till avsnitt

230. Hur bra men trasigt är Cyberpunk 2077!? och spelåret 2020 med gäster!

Årets julklapp ?hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Hur bra är Cyberpunk 2077 egentligen? Är det ens spelbart? Vilka spel tog hem priserna på The Game Awards? Och nu vet vi äntligen vad The Initiative jobbar på! Max passar även på att reda ut spelåret 2020 med gästerna! Hur mycket vet du egentligen om spelåret 2020? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-12-15
Länk till avsnitt

229. Allt om Playstation 5, är den värd pengarna!?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Naughty Dog får en ny ledare, The Game Awards smyger sig på med storspel i rockärmen? Och Vem kommer spela Solid Snake i den kommande Metal Gear Solid filmen?! Vi har också spenderat veckan med vårt nya liv, Playstation 5, vi har testat nästan alla release-spel och lite till! Hur jobbiga är menyerna och hur snabb är den egentligen? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-12-08
Länk till avsnitt

228. Är Immortals: Fenyx Rising en kass kopia av Zelda Breath of the Wild!? ?

I samarbete med Inet kan du vinna ett ex av Cyberpunk 2077! Kolla in våra sociala medier och lyssna på avsnittet för instruktioner! Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Blocket har uttalat sig om Playstation 5 enheter som säljs för en smärre förmögenhet på deras plattform, Metro utvecklarna jobbar på två nya IPs och Super Mario World öppnar upp snart på Universal Studios i Osaka, Japan, hur hypade är vi? Simon har även spelat Immortals: Fenyx Rising är det lika bra som Zelda: Breath of the Wild? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-12-01
Länk till avsnitt

227. Den galna (men lyckade!?) jakten på Playstation 5! ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Xbox Series X slår Playstation 5 på fingrarna när de kommer i hastighet men en av konsolerna sålde bäst under releasehelgen.. en känd gaming profil får jobb som manusförfattare på Santa Moncia Studios och alla nomineringar för The Game Awards 2020 är nu ute! Vi har också haft en HISSNANDE jakt på Playstation 5, hur slutade det!? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-11-24
Länk till avsnitt

226. Vi spelar Spider-Man: Miles Morales ? Yakuza: Like a Dragon ?och Cod: Cold War ??

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Oj vad mycket vi måste gå igenom! Alla veckans nyheter om Playstation 5 och Xbox Series X, varför Elder Scrolls borde bli xbox exklusivt och hemligheter i Playstation 5. Max och Simon har även spelat mer än vad det finns timmar i en vecka, vi har spelat Spider-man Miles morales, Yakuza: Like a dragon och Call of Duty: Black ops Cold War! Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-11-17
Länk till avsnitt

225. Vi plundrar byar i Assassins Creed: Valhalla, och hur kul är det!? ???

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) EA leverar en triologi av legendarisk världsklass från ingenstans, alla Playstation 4 spel kommer flyta hur mycket bättre på Playstation 5!? Och Bethesta pratar Starfield, hur snyggt kommer det bli egentligen? Vi vet! Max och Simon har även härjat som vikingar i Assassins Creed: Valhalla! Hur bra är det egentligen och hur realistiskt är det? Simon har också spelat Deep Rock Galactic och Partisan 1941, hur bra är de spelen? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-11-10
Länk till avsnitt

224. Är Watch Dogs: Legion äntligen ett bra spel!? ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Playstation plus I November, dessa spel får du! Första informationen om God of War till playstation 5, och Sony?s ?hemliga? rekryterar folk från Naughty Dog, kommer de ta över facklan för Uncharted och The Last of Us!? Vi har spelat Watch Dogs: legion, hur bra står sig det här spelet spelhösten 2020!? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-11-03
Länk till avsnitt

223. Halloween stämning med Amnesia Rebirth och andra skräckspel! ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Cyberpunk 2077 blir downgradat!? Sony patenterar en ny spelmotor som ett av deras ?hemliga? studios kommer att jobba med och Microsoft skall försöka få liv i en av Rares stora spel från 90-talet? Max och Simon har även testat sina nerver i Amnesia: Rebirth, Resident Evil 3 och The Last of Us, håller det sju år gamla spelet 2020? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-10-27
Länk till avsnitt

222. Stor Nextgen guide! Allt du behöver veta! ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) I veckans fullspäckade avsnitt gästas vi av Stellan från Östersund. Vi går igenom alla veckans nyheter, Vi har t.ex sett Playstation 5 user interfacen, hur är den!? Rockstar köper en ny utvecklare och Microsofts egna ?Naughty Dog? anställer folk från Naughty Dog! Vi går också igenom lanseringen av next-gen konsolerna! Priser, datum och alla spel du kommer att kunna spela! Så skaffa dig full kontroll! Simon har även spelat Age Of Empires 3: Definitive Edition, kan de bli en klassiker likt Age Of Empires 2!? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-10-20
Länk till avsnitt

221. Vi har spelat Call of Duty: Cold War, Star Wars: Squadrons och Genshin Impact!!

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Det är bara 10 Playstation 4 spel som inte fungerar på Playstation 5, Gamestop återuppstår med hjälp från?? Och Amazon lägger ner en av sina största spelsattsningar, varför? Simon har testat Call of Duty: Cold War, är det mysigt 80-tal? Star Wars Squadron, är de mysigt Star Wars och Genshin impact, är de mysigt F2P spel? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-10-13
Länk till avsnitt

220. Allt om Crash Bandicoot 4: It's About Time, är det bara nostalgi!?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) De här spelen får du till Playstation Plus och Games with gold I oktober och cyberpunk 2077 är redan färdigt!? Black Ops: Cold War får tillbaka ett gammalt älskat spelläge!? Max har spelat Crash Bandicoot: It?s About Time, hur bra är detta spel egentligen och hur står de mot de klassiska Crash-liren? Simon har testat på Elder Scrolls: Online, kommer det avinstalleras innan WoW-expansionen kommer? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-10-06
Länk till avsnitt

219. Mafia: Definitive Edition och underskattade YouTube-kanaler! ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Kommer förra Rockstar North chefen verkligen kunna göra en GTA dödare med 42 miljoner dollar!? Amazon kommer ut med en egen spelplattform och from Software levererar lite lite nytt om Elden Ring och vi rapporterar och spekulerar i det! Max och Simon har tagit sig an co-op spelet Unrailed och lekt Italiensk amerikansk gangster i Mafia: Definitive Edition Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-09-29
Länk till avsnitt

218. Allt om veckans Playstation 5 event och Super Mario 3D All-stars! ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Veckans Playstation 5 slog ner som en bomb, priser och datum för Playstation 5 är här! Vilka spel fick vi se och vilka spel kommer vi spela på releasedagen? Microsoft köper ett av världens största spelföretag!? Och Nintendo teasar Switch 2 eller en Switch Pro. Max har även spelat Pro Evolution Soccer 21 och Super Mario 3D All-stars, varför kan man inte spela Super Mario Sunshine efter man spelat Super Mario Galaxy? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-09-22
Länk till avsnitt

217. Datum och pris för next-gen konsolerna och allt från Ubisoft Forward!

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Microsoft har levererat releasedatum OCH priser för Xbox Series X och Xbox Series S, vad är detta egentligen!? Sony försenar ännu ett spel till Playstation 5 och Ubisoft Forward hölls i veckan, vi har ALLA nyheter från det eventet! Max och Simon går även igenom The Last of Us: Part II slutet, besvikna eller med gråten i halsen? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-09-15
Länk till avsnitt

216. THPS 1 + 2 är ett mästerverk(?) och Super Mario Galaxy till Switch!? ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Silken vecka! Vi har spelat så sjukt mycket videospel, Nintendo har också hållit en mycket trevlig Nintendo direct i veckan! Vi rapporterar om de viktigaste såklart och vad vi kommer spela på våra Switch i Höst Max har även spelat SJUKT många spel, Tony Hawk Pro skater 1+2 remake, Wasteland 3, The Last Campfire och NBA 2k21! Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-09-08
Länk till avsnitt

215. Allt om Gamescom 2020 och Project Cars 3, är de bra!?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) De här spelen får du till Playstation plus och games with Gold i september! Gamescom och deras Opening Night Live var I veckans höjdpunkt! Två timmar med spelannonseringar Geoff Keighley, var det något att ha och vilka spel fick vi se? Vi har ALL information du behöver veta! Simon har kört bilar i Project Cars 3 med ratt och pedaler och Max har spelat Tony Hawks pro Skater 1+2 remaken. Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-09-01
Länk till avsnitt

214. Slå fiender i Marvel's Avengers och bollar i PGA 2k21 ??

Snacka Videospel Merch: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Vad kommer nästa Call of Duty utspela sig och är det en bra ide för ett spel? Playstation 5 får eventuellt ett riktigt AAA spel som release-spel!? och tjäna massa pengar på att ha Fortnite på telefonen!? Max har golfat i PGA 2k21 och lekt superhjälte i Marvel?s Avengers medans Simon har spelat de mest legendariska Star Wars Spelet. Grabbarna ger också sett High Score, Netflix-dokumentär-serien om tv-spel! Är den sevärd? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-08-25
Länk till avsnitt

213. Nygammalt The Legend of Zelda I höst!? Och är Total War: Troy bra?

Apple och Epic games möts i rätten, vem kommer vinna? Kommer Nintendo släppa Zelda: Skyward Sword till Switch I höst? En tungviktare på Rockstar Games har slutat, försenas GTA 6? Simon har spelat Total War: Troy, hur är det? Och Max har spelat Skate XL, är de lika bra att vänta på Skate 4? Och förstapersons-puzzlaren Relicta, hur klurigt är det? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-08-18
Länk till avsnitt

212. Fall guys: Ultimate Knockout, State of Play och vad är Grounded för spel!?

Då är vi tillbaka med buller och bång! Sony höll ett State of Play i veckan, Nintendo släpper nya Switch spel i höst och Rocksteady jobbar på ett nytt spel i batman universumet!? Vad kan allt det här vara och vad för fel har Max hittat i Jurassic Park? Max har spelat Fall Guys: Ultimate Knockout och Simon har spelat Grounded från Obsidian, vad kan det här vara? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-08-11
Länk till avsnitt

211. Simons Sommarprat!

Simons Sommarprat om hans Tv-spels resa genom livet! =) Tack för att ni lyssnar och ha en fortsatt trevlig sommar!
2020-08-04
Länk till avsnitt

210. Max Sommarprat

Mitt sommarprat, jag visste redan att det här skulle vara lite av ett cring-igt fiasko MEN det är vad det är! Trevlig sommar allihopa! Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-07-28
Länk till avsnitt

209. Är Ghost of Tsushima ? och Paper Mario: The Origami King ??

Vi har äntligen fått se närmare på Dual Sense kontrollen och ett nytt Ps5 spel, Microsoft slutar tillverka Xbox One X!? Och Google Stadia får en AAA- Studio att utveckla ett exklusivt nytt IP? Vad händer egentligen.. Max och Simon har besökt Japan i slutet av 1200-talet med hjälp av sin tidsmaskin Ghost of Tsushima! Hur bra är denna Samuraj-simulator? Max har även passat på att leka med Origami i Paper Mario: Origami King. Hur bra är det? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-07-21
Länk till avsnitt

208. Ubisoft Forward, varför var de inte redo för nästa generation? ?

Sony köper upp stora delar av Epic Games? Devolver digital, världens lustigaste spelutgivare håller hus likt en E3 konferens, visade upp de roligaste och mest finurliga spelen? ?Ubisoft visade oss vad nästa generation är, ser det ljust eller mörkt ut? Vi rapporterar allt om Ubisoft Forward! Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-07-14
Länk till avsnitt

207. Vad är Xbox Lockhart egentligen!?

Ubisoft är i blåsväder men passar på att hoppa på trenden med Battle Royal-spel, är det försent? Epic games pratar om Ps5 men inte xbox series x och Sonys topphemliga studio jobbar på en uppföljare till en spelserie vi alla älskar och avgudar! Vill du ha varsitt sommarprat från oss? Det räcker med att en person hör av sig så kör vi! Simon har även doppat tårna I Red Dead Redemption 2 online och Max har testat sommaruppdateringen is Animal Crossing New Horizons Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-07-07
Länk till avsnitt

206. Hideo Kojima teasar uppkommande spel!?

Hideo Kojima teasar ett nytt spel!? Microsoft stänger ner en av sina största spelportaler och varför verkar det som att Square Enix sitter på en liten hit med deras kommande Avengers spel? Vi har också startat ?spoiler-klubben? för er som spelat cirka 6-8 timmar The Last Of Us Part II, i slutet av avsnittet pratar vi om storyn, känslorna och om våran resa hittills i The Last of Us Part II, följ med oss på resan till Seattle! Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-06-30
Länk till avsnitt

205. Varför är The Last of Us: Part II typ världens bästa spel!?

EA presenterar Skate 4? Kommer det verkligen ett nytt skate-spel? Cyberpunk blir försenat igen och Resident Evil 8 är för kraftfullt för playstation 4 pro och xbox one x.. Vi har också spelat The Last of Us: Part II, och i detta extremt spoilerfria samtalet om spelet som kan vara det bästa spelet som någonsin gjorts!? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-06-23
Länk till avsnitt

204. Alla fel med Playstation 5 eventet!?

Sony öppnade upp dörren för nästa generation, är det världens snyggaste eller fulaste konsol? Vilka spel fick vi se? Vi går igenom hela eventet från start till slut och går igenom varje spel och varje announcement, är det något att ha eller kommer Microsoft ta hem nästa generation med Xbox Series X? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-06-16
Länk till avsnitt

203. Policenauts och Resident Evil 4 Remake!?

Playstation 5 eventet får nytt datum och tid! Nu på torsdag 22.00 är det dags! Summer games done quick kommer i ny skepnad och Resident Evil 4 remake på ingång!? Vi har även listat våra bästa huvudbonader i videospelens värld, är du enig? Max har även spelat Hideo Kojima regisserade klassikern Policenauts, är det något att ha eller finns det en anledning till att de aldrig kom utanför Japan? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-06-09
Länk till avsnitt

202. Allt om veckans kommande Playstation 5 event! Get hyped!

Dessa spel får du med Playstation plus och Games With gold i juni, The Last of Us: Part II blev officiellt bekräftat för Ps5 i veckan och vi går igenom alla spekulationer, rykten och drömönskningar inför den stora Playstation 5 ?revealen? senare i veckan (torsdag klockan 22.00!) vad kommer vi få se? Vad vill vi se? Och vad kommer vara Sonys riktigt stora dragplåster? Max har även spelat Hideo Kojima regisserade klassikern Snatcher, hur mycket före sin tid var det egentligen? Vi har också spelat Mafia II: Definitive Edition, är de något att ha eller skall man släppa tanken på att resa tillbaka till Empire Bay? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-06-02
Länk till avsnitt

201. Kan Super Mario Party förstöra eller rädda en fest!?

Sony drar igång ?Days of Play? med feta reor och rabatter, missa inte! Respawn öppnar ny spelstudio och Gears of War på playstation? Max har även festat loss med Super Mario Party på Switch, är det verkligen bra? Simon har hårdtestat google stadia, är det verkligen framtiden? ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-05-26
Länk till avsnitt

200. Vi firar 200 avsnitt med gäster! ?

Det här är den största specialen någonsin i Snacka Videospel, och kanske podcast historia! Vi dricker öl, firar, pratar om drömspel, kör quiz (som du självklart kan vara med på!) och pratar om gamla avsnitt, vad sa vi i de tidiga avsnitten som är så cringe att höra idag!? Så sätt på dig lurarna, knäpp upp en kall öl eller energidryck för nu kör vi! Och tack till dig som lyssnar, det är tack vare dig vi kan fira 200 avsnitt! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-05-19
Länk till avsnitt

199. Okej Microsoft, var det verkligen next-gen!?

Microsoft har tagit next-gen oskulden med att visa upp flera spel och gameplay från nästa generation, är det något att ha!? Vi går igenom ALLA spel som visades när de kommer och hur våra hype-mätare är ställda nu efter Inside Xbox! Mark Cerny blir också hyllad som geni och ett av världens mest hypade spel är äntligen färdigt! Detta och mycket mer i veckans suveränt trevliga avsnitt av snacka videospel! Nästa vecka firar vi 200 avsnitt! Hur skall vi fira detta tycker du? ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-05-12
Länk till avsnitt

198. Blir ovänner i Moving out och vilka kända citat från tv-spel kan du!?

Microsoft kommer hålla ett event i veckan och visa upp gameplay från nästa generations spel, vilka spel kommer vi få se och hur hypade är vi? The Last of Us 2 och Ghost of Tsushima har äntligen fått releasedatum, när kommer de spelen hit? Max har även spelat Moving out med sin fru, kommer de skiljas nu? Simon quizzar Max i kända quotes från olika tv-spel, känner du igen vilka spel de kommer ifrån? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-05-05
Länk till avsnitt

197. Är Valorant verkligen nästa stora spel!?

Nästa Xbox Series X event skall fokusera på spel, Playstation 5 kommer lead plattform för ett stort multiplattformspel och Nintendo slår världsrekord! Simon har gjort en ordentlig djupdykning i Valorant, är det CS dödaren? Och Max har gett sig ut på djupt vatten i Stranded Deep, är de en trevlig castaway simulator? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-04-28
Länk till avsnitt

196. Sony och Microsoft ger bort spel gratis i coronatider!

Ett bortglömt Ps4 exklusivt spel visar sig igen, din speldator kommer gå sönder när det här spelet kommer och både Microsoft och Sony ger ut spel gratis nu i Coronatider, hur får man tag på dom!? Simon har ???provat??? valorant och Max har tillsammans med sin bättre hälft skaffat sig ett riktigt trevligt öliv tillsammans i Animal Crossing: New Horizons. Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-04-21
Länk till avsnitt

195. Resident Evil 3 och Doom Eternal, räcker det med remakes nu!?

Sony har visat upp Playstation 5 kontrollen, hur fet är den? Eller är den bara ful? Nintendo har en viktig sak att berätta och Microsoft hade en virtuell ?presskonferens? i veckan, vi rapporterat allt därifrån såklart! Max och Simon har spelat Resident Evil 3 remake, är det lika bra som föregångaren? Och Simon har spelat Doom Eternal, hur djävulskt bra är det? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-04-14
Länk till avsnitt

194. Hur bra är Final Fantasy VII Remake och Mount & blade II: bannerlord!?

E3 kommer tillbaka nästa år med ett nytt koncept!? The Last of Us Part 2 blir försenat? Betyder det att de kommer släppas som releasespel till Playstation 5? Och dessa spel får du till Playstation plus denna månad! Max har spelat Final Fantasy VII remaken, hur magiskt bra är det egentligen? Och Simon har petat in rekordmånga timmar, närmare bestämt en arbetsvecka(!) i ett nytt spel från Turkiet, vi pratar såklart om Mount & blade II: bannerlord! Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-04-07
Länk till avsnitt

193. Minecraft: Dungeons, Nintendo Direct och Predator: Hunting Grounds

Nintendo hade en Nintendo Direct i veckan, var det något att ha? Finska remedy sluter samarbete med en ny ?MAJOR? publisher och sony patenterar ?direct gameplay?, vad är det egentligen? Simon har spelat Minecraft Dungeons, hur kul är det? Och Max har spelat Predetor: Hunting grounds och Ring Fit Adventures till Nintendo Switch, har han träningsverk? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-03-31
Länk till avsnitt

192. All info om Ps5 vs. XsX samt Animal Crossing: New Horizons!

Sony har spillt nästa alla detaljer om Playstation 5! Är den mer kraftfull än Xbox Series X!? Många spel försenas och några spel kommer absolut INTE försenas pga corona viruset, vilka då? Max har även spelat Animal Crossing New Horizon och tillsammans har de spelat Resident Evil 3, är de något att ha? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-03-24
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.